Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Vandringsresor

Fritextsökning

Vandringsresa i Nepal, Mardi Himal

Följ med Rosa Bussarna på en vandringsresa i Nepal. Upplev buddhistiska kloster, storslagna utsikter och avkoppling i Lakeside Pokhara. Boka din resa idag!

15 dagar 22 900:- Läs mer
Vandringsresa i södra Norge

Vandringsresa i södra Norge

Gillar du att vandra i vackra miljöer? Då passar den här resan till södra Norge dig. Upplev bland annat Rjukan och Predikstolen, och avsluta med stadsliv i Oslo. Boka din resa idag!

10 dagar 12 300:- Läs mer
Bjärehalvön och Ullared

Bjärehalvön och Ullared

En weekend med vandring, shopping och trevligt umgänge! - Häng med oss på en weekend med vandring, shopping och trevligt umgänge! Vi börjar resan med buss från Stockholm till Torekov. Dagen efter blir det vandring längs Skåneleden till Båstad via Hovs Hallar. Vi lagar middag tillsammans...

Fullt Läs mer

Rundresa med vandring i Kuba

Häng med på unik vandringsresa till Kuba! Upplev vattenfall, romfabriker och vita sandständer på en vandringsresa i det unika landet. Boka din resa idag!

14 dagar 27 900:- Läs mer
Vandringsresa i Ladakh (indiska Himalaya)

Vandringsresa i Ladakh (indiska Himalaya)

Häng med Rosa Bussarna på en unik vandringsresa till Indiska Himalaya. Res till Ladakh och upplev ett genuint resmål. Boka din resa idag!

18 dagar 24 900:- Läs mer

Vandringsresa i Nepal, Poon Hill-Ghandruk

Följ med Rosa Bussarna på en vandringsresa utöver det vanliga. Vandra under fem dagar och upplev storslagen natur. Boka din resa idag!

13 dagar 21 900:- Läs mer

Cykling och vandring i Myanmar och Thailand 55+

Cykelresa i Myanmar. Vandringsresa i Myanmar. Upplev en cykelresa där du kommer nära både kultur och natur.

20 dagar 33 900:- Läs mer

Julresa med vandring i Sri Lanka

Fira jul i Sri Lanka på en resa med Rosa Bussarna. Vandra uppför Lejonets berg, Ella Rock och Adam’s Peak, och avsluta med sol och bad. Boka din resa idag!

18 dagar 25 900:- Läs mer

Argentina och Chile

Vandringsresa till Argentina och Chile - Resan inleds med flyg till Buenos Aires i Argentina där vi njuter av sevärdheter, äter gott och dansar tango. Innan vi fortsätter till Pampas passar vi på att besöka Monte Hermoso för sol och bad. Resan i Argentina går över Patagonien och vi besök...

36 dagar 26 900:- Läs mer
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Hagagatan 5
113 48 Stockholm
Sweden