Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Båtresor

Fritextsökning
Kroatiska övärlden

Kroatiska övärlden

Packa ner badkläderna och res till Adriatiska havet i sommar. Under en vecka kryssar vi runt i den vackra kroatiska övärlden. Boka din resa idag!

Båtresa i Kroatien, norra Dalmatien med tillval cykling

Båtresa i Kroatien, norra Dalmatien med tillval cykling

Denna resan till Kroatien vänder sig till dig som vill vara aktiv på din semester med vandring och cykling men även till dig som bara ha en skön semester med sol och bad i Kroatien och väljer bort den aktiva delen. Priset är baserat på sol och bad. Cykelhyran tillkommer.

Båtresa i Kroatien, södra Dalmatien med tillval cykling

Båtresa i Kroatien, södra Dalmatien med tillval cykling

Båtresan i Kroatien vänder sig till dig som vill vara aktiv på din semester med vandring och cykling men även till dig som bara ha en skön semester med sol och bad i Kroatien och väljer bort den aktiva delen. Priset är baserat på sol och bad. Cykelhyran tillkommer.

Båtresa i Kroatien, Kvarnerbukten, lätt cykling och vandring

Båtresa i Kroatien, Kvarnerbukten med tillval cykling

Båtresan i Kroatien vänder sig till dig som vill vara aktiv på din semester med vandring och cykling. Men även till dig som bara vill ha en skön semester med sol och bad i Kroatien och väljer bort den aktiva delen. Priset är baserat på sol och bad. Cykelhyran tillkommer.

8 dagar 20 900:- Läs mer
Colombia och Panama

Colombia och Panama

Följ med Rosa Bussarna på ett äventyr med båt i Colombia och Panama och San Blas-öarna! Besök kunafolkets byar och sov i hängmattor. Boka din resa idag!

14 dagar 31 900:- Läs mer
Båtresa i Raja Ampat, Indonesien

Båtresa i Raja Ampat, Indonesien

Ett exotiskt äventyr med båt i Indonesien! För alla paradisälskare, här kommer den äntligen! Rosa Bussarna sätter kurs mot Raja Ampat som också kallas för The last paradise . Häng med Rosa Bussarna och upplev ett riktigt ÄVENTYR! Färden går via södra Sulawesi med traditionellt båtbygge, långa vita...

Resekalender
29/1Brasilien till PeruPris 40 700:-
4/2Zimbabwe till SydafrikaPris 33 800:-
7/2Argentina och ChilePris 30 700:-
11/2Australien 55+Pris 58 900:-
9/3Snöskotersafari i arktiska SverigePris 11 400:-
Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Upplandsgatan 44
113 28 Stockholm