Skip to main content
Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Dansbandsveckan i Malung

Åk på premiärturen med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung! Packa tandborsten, putsa dansskorna och ladda upp för dans och häng med oss när vi kör till Malung på en festivalresa som går helt i dansens tecken.

Fritextsökning

Tillkommer

 • Entrébiljetter
 • Fickpengar

Höjdpunkter

 • Dansa såklart!

Dagsprogram

 • Åk med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung!
  Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan aktiviteterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa dans? Det är mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra dansfrälsta. Till ett förmånligt pris får du, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung. (Tillkommer gör biljetten till själva dansområdet.)

 • Transport från Stockholm

  Vi lämnar Stockholm kl. 09.00 tisdag den 14 juli och kör E4 norrut till Uppsala och vidare norrut västerut och beräknas komma fram till Malung på tisdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er ner till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

  Tel: 08-673 25 20
  Mejl: eddie@rosabussarna.com

 • Boende

  Vi kommer bo och sova på bussen på en parkeringsplats strax utanför ishallen, med gångavstånd till dansbanorna, från och med tisdag till söndag morgon då vi börjar vår färd söderut igen.

 • Avbokning

  Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.

  OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!

  Om du vill besöka Dansbandsveckan i Malungs hemsida: http://dansbandsveckan.se/

  (där står det var du köper biljetter m.m.)

Karta

Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Hagagatan 5
113 48 Stockholm
Sweden