Skip to main content
Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Dansbandsveckan i Malung

Åk på premiärturen med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung! Packa tandborsten, putsa dansskorna och ladda upp för dans och häng med oss när vi kör till Malung på en festivalresa som går helt i dansens tecken.

Dansbandsveckan 2022

CASANOVAS, ENGDAHLS, MATZ BLADHS eller varför inte BARBADOS

Listan är lång med våra härligaste dansband och du får en glädjekick genom att åka till och njuta av dansbandsveckan med Rosabussarna! 

Resan, boendet och frukost ingår så klart. 

Sen river vi loss på sex dansbanor och 82 dansband tar ton, dock inte samtidigt... bugg, fox, swing, lindyhop och gammeldans!

Välj avgång och boka turen som passar dig! 

Fritextsökning

Tillkommer

 • Entrébiljetter
 • Fickpengar

Höjdpunkter

 • Dansa såklart!

Dagsprogram

 • Åk med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung!
  2022 kommer vi åka både från Stockholm och Göteborg men på olika datum.
  17-21 juli T&R Stockholm, 20-23 juli T&R Göteborg. (hör av er till kontoret om ni vill vara med hela veckan)

  Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan aktiviteterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa dans? Det är mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra dansfrälsta. Till ett förmånligt pris får du, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung. (Tillkommer gör biljetten till själva dansområdet.)

 • Transport från Stockholm och Göteborg

  Vi lämnar Stockholm kl. 09.00 söndagen den 17 juli och kör E4 norrut till Uppsala och vidare norrut västerut och beräknas komma fram till Malung på söndagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er ner till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie
  Tel: 08-673 25 20
  Mejl: eddie@rosabussarna.com

  20 juli lämnar vi Göteborg kl 09.00 och kör E45an norrut och vidare E16 och beräknar komma fram till Malung på onsdagskvällen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er ner till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

  Tel: 08-673 25 20
  Mejl: eddie@rosabussarna.com

 • Boende

  Vi kommer bo och sova på bussen på en parkeringsplats/camping med gångavstånd till dansbanorna, från och med söndag till torsdag förmiddag då vi börjar vår färd söderut till Stockholm. Göteborgsbussen anländer onsdagkväll och kör tillbaka söndag förmiddag.

 • Avbokning

  Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.

  OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!

  Om du vill besöka Dansbandsveckan i Malungs hemsida: http://dansbandsveckan.se/

  (där står det var du köper biljetter m.m.)

Karta

Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Upplandsgatan 44
113 28 Stockholm