Skip to main content
Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Dansbandsveckan i Malung

För andra året i rad åker Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung! Packa tandborsten, putsa dansskorna och ladda upp för dans och häng med oss när vi kör till Malung på en festivalresa som går helt i dansens tecken.

Dansbandsveckan 2023

CASANOVAS, ENGDAHLS, MATZ BLADHS eller varför inte Lasse Stefanz, Larz-Kristerz och årets nyhet Gunhild Carling? 

Listan är lång med våra härligaste dansband och du får en glädjekick genom att åka till och njuta av dansbandsveckan med Rosa Bussarna! 

Resan, boendet på bussen på campingplats och frukost ingår så klart. 
Vi sover på bussen och i bussen. Hör av dig om du har frågor om boendet.

Sen river vi loss på sex dansbanor och 82 dansband tar ton, dock inte samtidigt... bugg, fox, swing, lindyhop och gammeldans!

Välj avgång och boka turen som passar dig! 

Fritextsökning

Tillkommer

 • Entrébiljetter
 • Fickpengar

Höjdpunkter

 • Dansa såklart!
 • Umgänget i Rosa Bussen

Dagsprogram

 • Åk med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung!
  2023 kommer vi åka både från Stockholm och Göteborg och olika datum.
  16-23 juli T&R Stockholm och Göteborg, 16-20 juli T&R Stockholm och 20-23 juli T&R Göteborg. (hör av er till kontoret om ni vill hoppa på jäms med vägen)

  Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan aktiviteterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa dans? Det är mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra dansfrälsta. Till ett förmånligt pris får du, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung. (Tillkommer gör biljetten till själva dansområdet.)
  *Vi kommer även bjuda på en och annan middag och kanske lördagsgodis ;)!

 • Transport från Stockholm och Göteborg

  Vi lämnar Stockholm kl. 09.00 söndagen den 16 juli och kör E4 norrut till Uppsala och vidare nordväst och beräknas komma fram till Malung på söndagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er ner till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie
  Tel: 08-673 25 20
  Mejl: eddie@rosabussarna.com

  16 juli lämnar vi Göteborg kl 09.00 och kör E45an norrut och vidare E16 och beräknar komma fram till Malung på söndgsskvällen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er ner till Stockholm/Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

  Tel: 08-673 25 20
  Mejl: eddie@rosabussarna.com

  Även 20 juli lämnar vi Göteborg kl 09.00 och kör E45an norrut och vidare E16 och beräknar komma fram till Malung på torsdagskvällen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er till Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Boende

  Vi kommer bo och sova på bussen på en ställplats/camping med gångavstånd till dansbanorna, från och med söndag till söndag förmiddag då vi börjar vår färd söderut till Stockholm/Göteborg.
  Ena Stockholmsbussen åker tillbaka på torsdag förmiddag.
  Andra avgången från Göteborg anländer torsdagkväll och kör tillbaka söndag förmiddag.

 • Avbokning

  Vad gäller avbokning av dansresor/festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.

  OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!

  Om du vill besöka Dansbandsveckan i Malungs hemsida: http://dansbandsveckan.se/

  (där står det var du köper biljetter m.m.)

Karta