Skip to main content
Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Resa utan rosa buss

Om du reser till Central- och Nordamerika, Asien och Oceanien kommer du att resa med andra färdmedel än våra klassiska rosa bussar. Då tar vi oss fram med flyg, båt, tåg eller inhyrda fordon.

utan-buss-boende

Att resa utan rosa buss kan upplevas lite bekvämare då du sover på hotell som ibland är lite enklare och ibland har mycket hög standard, på tåg, på båt eller i jurta. Vi bokar in alla resenärer i dubbel- eller flerbäddsrum.

utan-buss-kerala

Gemenskapen och möjligheten att uppleva roliga äventyr ihop tar vi med oss runt om i världen, oavsett om vi reser med eller utan bussar.

utan-buss-kroatien

Vi flyger till och från resornas början, sedan varierar boendet och transportmedlen, ibland bor vi på färdmedlet.

utan-buss-pool

Även på resor utan bussar är det viktigt att du själv klarar av att bära ditt eget bagage. Även om det inte förkommer så långa sträckor som du behöver bära det kan det vara trappor mm.

utan-buss-utsikt

Oavsett vilken resa du gör med Rosa Bussarna kommer du uppleva det roliga äventyret tillsammans med andra resernärer.

utan-buss-zanzibar

Fritextsökning
Colombia och Panama

Colombia till Panama

Följ med Rosa Bussarna på ett äventyr med båt i Colombia och Panama och San Blas-öarna! Besök kunafolkets byar och sov i hängmattor. Boka din resa idag!

15 dagar 22 900:- Läs mer

Kuba

Åk med Rosa Bussarna till Kuba. Upplev danskurser, romprovning och sevärdheter som Malecón och Hemingways favoritbar. Boka din resa idag!

15 dagar 25 900:- Läs mer
Ladakh

Ladakh

Njut av hisnande vackra landskap på resa i Ladakh, Himalaya och Indien med Rosa Bussarna. Upplev buddhistiska kloster och bad i varma källor. Boka din resa idag!

Fullt Läs mer

Panama till Mexiko

Följ med på ett äventyr till Centralamerika med Rosa Bussarna! Upplev bland annat Panama, Costa Rica och Mexiko. Boka din resa idag!

36 dagar 41 900:- Läs mer
Saudiarabien och Bahrain

Saudiarabien och Bahrain

Resa till Saudiarabien och Bahrain. Häng med till mellanösterns gömda juvel, Saudiarabien och Bahrain!

Fullt Läs mer
Australien 55+

Australien 55+

Du som är 55+ kan följa med på en resa till Australien med Rosa Bussarna! Upplev en aktivitetsresa tillsammans med likasinnade. Boka din resa idag!

42 dagar 48 900:- Läs mer
Transsibiriska järnvägen till Japan

Transsibiriska järnvägen till Japan

Res med Transsibiriska järnvägen till Japan och upplev något annorlunda! Ta en unik chans att resa till Hiroshima, Kyoto och Tokyo. Boka din resa idag!

38 dagar 47 900:- Läs mer

Rundresa i färgstarka Sri Lanka 55+

Följ med Rosa Bussarna på en resa Sri Lanka runt. Upplev vackra sevärdheter, historiska platser, långa stränder och safari. Boka din resa idag!

17 dagar 22 900:- Läs mer

Rundresa med vandring i Kuba

Häng med på unik vandringsresa till Kuba! Upplev vattenfall, romfabriker och vita sandständer på en vandringsresa i det unika landet. Boka din resa idag!

14 dagar 27 900:- Läs mer
Nepal och Bhutan till Bangladesh

Nepal-Bhutan-Bangladesh

Följ med Rosa Bussarna på en exotisk resa i Nepal, Bangladesh och Bhutan. Upplev bergsluften i Katmandu och naturen i Bhutan. Boka din resa idag!

19 dagar 35 500:- Läs mer
Transsibiriska järnvägen till Nordkorea och Japan

Transsibiriska järnvägen till Nordkorea och Japan

Res med Transsibiriska järnvägen till Nordkorea och upplev något annorlunda! Ta en unik chans att resa till Pyongyang. Boka din resa idag!

38 dagar 59 900:- Läs mer
Transsibiriska järnvägen till Nordkorea

Transsibiriska järnvägen till Nordkorea

Res med Transsibiriska järnvägen till Nordkorea och upplev något annorlunda! Ta en unik chans att resa till Pyongyang. Boka din resa idag!

27 dagar 47 900:- Läs mer
Transsibiriska järnvägen till Kina

Transsibiriska järnvägen till Kina

Res med Transsibiriska järnvägen till Kina och upplev något annorlunda! Ta en unik chans att resa till Beijing. Boka din resa idag!

18 dagar 31 400:- Läs mer
Nordkorea

Nordkorea

Upplev något annorlunda och res till Nordkorea! Resan börjar i Kina innan vi åker vidare till det mytomspunna landet. Boka din resa idag!

15 dagar 34 400:- Läs mer
Marocko runt

Marocko runt

Resa till Marocko. Följ med på en spännande resa till Marocko! Upplev spännande ökenmöten i Sahara och vackra stränder. Boka din resa idag!

15 dagar 21 900:- Läs mer
Vandringsresa i Ladakh (indiska Himalaya)

Vandringsresa i Ladakh (indiska Himalaya)

Häng med Rosa Bussarna på en unik vandringsresa till Indiska Himalaya. Res till Ladakh och upplev ett genuint resmål. Boka din resa idag!

18 dagar 24 900:- Läs mer
Rundresa i Japan

Rundresa i Japan

Res Japan runt tillsammans med Rosa Bussarna. Upplev vackra trädgårdar, varma källor, världsarv och avsluta med storstadspuls i Tokyo. Boka din resa idag!

18 dagar 33 800:- Läs mer
Cykelresa i indiska Kerala & Karnataka 55+

Cykelresa i indiska Kerala & Karnataka 55+

Resan startar med flyg till Bangalore, som är huvudstad i den indiska delstaten Karnataka. Dagen efter har vi en ledig dag i staden och kan utforska den på egen hand. Bangalore är en riktig storstad och shopparens mecka. Och ett riktigt paradis för den som gillar att shoppa och pruta är helt klart A...

15 dagar 26 900:- Läs mer
Cykelresa i Vietnam 55+

Cykelresa i Vietnam 55+

Du som är 55+ kan följa med på en resa till Vietnam med Rosa Bussarna! Upplev en cykelresa där du kommer nära både kultur och natur. Boka din resa idag!

19 dagar 30 900:- Läs mer

Vandringsresa i Nepal, Poon Hill-Ghandruk

Följ med Rosa Bussarna på en vandringsresa utöver det vanliga. Vandra under fem dagar och upplev storslagen natur. Boka din resa idag!

13 dagar 21 900:- Läs mer
Borneo, Brunei och Filippinerna

Borneo, Brunei och Filippinerna

Rundresa till Borneo (Malaysia), Brunei och Filippinerna - Följ med på vår spännande resa till Borneo i Malaysia, Brunei och Filippinerna. Vi startar i Kuala Lumpur där du bland annat kan beskåda Petronas Twin Towers och förvilla dig i Chinatowns myller. Resan i Malaysia fortsätter in i...

25 dagar 39 500:- Läs mer

Cykling och vandring i Myanmar och Thailand 55+

Cykelresa i Myanmar. Vandringsresa i Myanmar. Upplev en cykelresa där du kommer nära både kultur och natur.

20 dagar 33 900:- Läs mer

Cykelresa i Kuba 55+

Du som är 55+ kan följa med på en resa till Kuba med Rosa Bussarna! Upplev en cykelresa där du kommer nära både kultur och natur. Boka din resa idag!

Fullt Läs mer
Jul och nyår i Filippinerna

Jul och nyår i Filippinerna

Gruppresa till Filippinerna. Fira jul och nyår tillsammans på resa till Filippinerna! Upplev storstadsliv och firande längs paradisstränder. Boka din resa idag!

18 dagar 34 900:- Läs mer

Julresa med vandring i Sri Lanka

Fira jul i Sri Lanka på en resa med Rosa Bussarna. Vandra uppför Lejonets berg, Ella Rock och Adam’s Peak, och avsluta med sol och bad. Boka din resa idag!

18 dagar 25 900:- Läs mer

Rundresa i Vietnam

Byt ut decemberkylan mot äventyr och värme i Vietnam! Följ med Rosa Bussarna på en resa och upplev något annorlunda. Boka din resa idag!

17 dagar 21 900:- Läs mer
Nyårsresa i Filippinerna

Nyårsresa i Filippinerna

Res till Filippinerna över nyår och upplev en båttur med besök vid byar, färsk frukt, sol, bad och snorkling. Boka din resa idag!

16 dagar 34 900:- Läs mer
Nyårsresa i Maldiverna och Sri Lanka

Nyårsresa i Maldiverna och Sri Lanka

Nyårsresa i Sri Lanka och Maldiverna. Häng och fira nyårsafton i Sri Lanka och ! Upplev vandring och vackra utsikter, och avsluta med härlig all-inclusive på fin resort på Maldiverna.

17 dagar 36 900:- Läs mer

Nyårsresa i Colombia

Följ med på ett nyårsäventyr i Colombia med Rosa Bussarna! Besök nationalparker, spännande städer och sol och bad. Boka din resa idag!

17 dagar 32 900:- Läs mer

Panama till Mexiko

Följ med på ett äventyr till Centralamerika med Rosa Bussarna! Upplev bland annat Panama, Costa Rica och Mexiko. Boka din resa idag!

36 dagar 41 900:- Läs mer
Jul och nyår i Vietnam, Kambodja och Thailand

Jul och nyår i Vietnam, Kambodja och Thailand

Passa på att resa med Rosa Bussarna och fira jul och nyår utomlands. Upplev sevärdheter och historiska platser, och avsluta med sol och bad. Boka din resa idag!

20 dagar 28 900:- Läs mer

Nyårsresa i Vietnam, Kambodja och Thailand

Följ med Rosa Bussarna på en nyårsresa till Vietnam, Kambodja och Thailand. Upplev sevärdheter, historiska platser och sol och bad. Boka din resa idag!

20 dagar 28 900:- Läs mer

Tomtens julsafari

Julresa till Afrika, safari i Masai Mara och soliga dagar på Zanzibar - Följ med på årets bästa julklappsresa till Afrika. Tomtens julsafari startar med flyg till Nairobi och därifrån åker vi till Masai Mara för en spännande safari. Besök i massajby ingår också. Julresan fortsätter med f...

-352 dagar 27 900:- Läs mer

Nya Zeeland och Australien 55+

Äventyrsresa till Nya Zeeland och Australien Rosa Bussarna erbjuder kombinerade aktivitetsresor och äventyrsresor till spännande Australien och vackra Nya Zeeland. Vi börjar resan på Nya Zeeland med olika typer av äventyr i naturen. Du kan välja mellan forsränning på Rangitatafloden, guidad fyrhjul...

68 dagar 81 900:- Läs mer

Nya Zeeland

Äventyrsresa till Nya Zeeland Rosa Bussarna erbjuder en fantastisk adrenalinresa till Nya Zeeland. Vi börjar resan i Christchurch för att åka vidare till Kaikoura som är känd för sin valsafari. Förutom att paddla kajak och bada i varma källor finns möjlighet till spektakulär forsränning på Rangitata...

30 dagar 45 900:- Läs mer
Indien och Nepal

Indien och Nepal

Häng med till Asien på en spektakulär resa med Rosa Bussarna. Vi inleder rundresan i New Dehli där vi kan besöka Lotustemplet, India Gate, Lodhis trädgårdar eller strosa runt bland marknader och folkmyller.

24 dagar 30 900:- Läs mer
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Hagagatan 5
113 48 Stockholm
Sweden