Skip to main content
Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Sweden Rock Festival! -Åk med Rosa Bussarnas 

För femtonde gången åker Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival! Så packa tandborsten, ladda upp för fest och häng med oss när vi kör ner till Sölvesborg på en festivalresa som går helt i rockens tecken.

Även i år kör vi bussar från Stockholm och från Göteborg/Uddevalla redan på tisdagen den 3 juni. OBS! begränsat antal platser. Middag ingår på tisdag kväll. Vi kör även bussar på onsdagen den 4 juni från både Stockholm och Göteborg. Sweden Rock Festival 2025 pågår mellan 4e juni till 7e juni och du kan läsa mer HÄR 

Med reservation för 2025 års pris då vi inte fått biljettpris från SRF ännu. Bokar du på dig nu så kommer priset bli högre beroende på vad biljetterna kommer att kosta!

Har du köpt egen festivalbiljett, eller bara vill vara med någon/några av dagarna kan du fortfarande åka med oss. Hör av dig till oss på eddie@rosabussarna.com alt 070-231 83 81 så drar vi av en del av kostanden för vad vi betalar för 4-dagarsbiljetten.

Sweden Rock 2025

Artister som Def Leppard, KISS, Metallica, & Yngwie Malmsteen har tidigare förgyllt festivalen, nu får du se fram emot årets upplaga. Trycket på biljetter är högt, som du kanske kan gissa efter pandemi och annat otippat, så gör dig själv och dina polare en stor tjänst. Boka biljetter och se till så ni har plats på våra rutter, med boende och mat. Sweden Rock Festivalen grundades av Ingolf Persson i Olofström, Norje, 1992 i dess nuvarande form.  Boka och säkra era platser! 

Band klara 2025: 

Fritextsökning

Tillkommer

 • Mat
 • Dryck
 • Fickpengar

Höjdpunkter

 1. Resesällskapet
 2. Musiken- så klart!
 3.  Miljön - flera dygn i en värld av scener och musikanläggningar
 4.  Legenderna som uppträder
 5.  Den rosa stämningen - som lätt smittar av sig från pinkare till blivande pinkare

Dagsprogram

 • Reseinformation
  OBS! Vi erbjuder paketpris för biljett (4-dagarsbiljett till Sweden Rock Festival), boende, transport samt enkel frukost. OBS! Priset just nu är utan biljettkostnaden då vi väntar på priset för biljetterna från SRF!

  Åk med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival!
  Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan konserterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa konsert? Tänk om det (Gud förbjude) skulle vara dåligt väder under festivalen, då är det inte kul att sova i tält på ett lerigt och blött område eller hur? Då är det mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra rockälskare. Till ett förmånligt pris får du festivalbiljett, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival.

 • Transport från Stockholm tisdag 6 juni

  Vi lämnar Stockholm kl. 08.00 tisdag den 3 juni och kör E4:an söderut och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) sent på tisdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Transport från Stockholm onsdag den 7 juni

  Vi lämnar Stockholm kl. 08.00 onsdag den 4 juni och kör E4:an söderut och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) sent på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Transport från Uddevalla och Göteborg tisdag den 6 juni

  Vi lämnar Uddevalla 08.00 och Göteborg 09.30 tisdag den 3 juni och kör E20/E6 söderut till Laholm och där svänger vi av mot Hässleholm och vidare till Sölvesborg och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) på tisdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Transport från Uddevalla och Göteborg onsdag den 7 juni

  Vi lämnar Uddevalla 08.00 och Göteborg 09.30 onsdag den 4 juni och kör E20/E6 söderut till Laholm och där svänger vi av mot Hässleholm och vidare till Sölvesborg och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Boende

  Vi kommer bo och sova på bussen på campingen strax utanför festivalområdet från och med tisdag eller onsdag till söndag morgon då vi börjar vår färd norrut igen.

 • Avbokning

  Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast fyra veckor innan avresa. Om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa så får du tillbaka allt utom priset för festivalbiljetten. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.

 • OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!
  Om du vill besöka Sweden Rocks hemsida: http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1

Karta

Avgångar & priser

AvresaHemkomstAntal dagarResmålLediga platserPris
2025-06-032025-06-086Sweden Rock Festival tis fr GbgMer än 53 750:-Boka
2025-06-032025-06-086Sweden Rock Festival tis fr SthlmMer än 53 750:-Boka
2025-06-042025-06-085Sweden Rock Festival ons fr GbgMer än 53 300:-Boka
2025-06-042025-06-085Sweden Rock Festival ons fr SthlmMer än 53 300:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Upplandsgatan 44
113 28 Stockholm