Skip to main content
Rosa Bussarna
DITT LIVS ROLIGASTE RESEÄVENTYR

Sweden Rock Festival

Åk med Rosa Bussarnas till Sweden Rock Festival! 

För tolfte gången åker Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival! Så packa tandborsten, ladda upp för fest och häng med oss när vi kör ner till Sölvesborg på en festivalresa som går helt i rockens tecken.

Även i år kör vi en buss från Stockholm och en från Göteborg/Uddevalla redan på tisdagen den 8 juni. OBS! begränsat antal platser. Middag ingår på tisdag kväll.

Fritextsökning

Tillkommer

 • Mat
 • Dryck
 • Fickpengar

Höjdpunkter

Resesällskapet

Dagsprogram

 • Reseinformation
  OBS! Vi erbjuder paketpris för biljett (4-dagarsbiljett till Sweden Rock Festival), boende, transport samt enkel frukost.

  Åk med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival!
  Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan konserterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa konsert? Tänk om det (Gud förbjude) skulle vara dåligt väder under festivalen, då är det inte kul att sova i tält på ett lerigt och blött område eller hur? Då är det mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra rockälskare. Till ett förmånligt pris får du festivalbiljett, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival.

 • Transport från Stockholm tisdag 8 juni

  Vi lämnar Stockholm kl. 08.00 tisdag den 8 juni och kör E4:an söderut och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) sent på tisdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Transport från Stockholm onsdag den 9 juni

  Vi lämnar Stockholm kl. 08.00 onsdag den 9 juni och kör E4:an söderut och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) sent på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Transport från Uddevalla och Göteborg tisdag den 8 juni

  Vi lämnar Uddevalla 08.00 och Göteborg 09.30 tisdag den 8 juni och kör E20/E6 söderut till Laholm och där svänger vi av mot Hässleholm och vidare till Sölvesborg och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) på tisdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Transport från Uddevalla och Göteborg onsdag den 9 juni

  Vi lämnar Uddevalla 08.00 och Göteborg 09.30 onsdag den 9 juni och kör E20/E6 söderut till Laholm och där svänger vi av mot Hässleholm och vidare till Sölvesborg och beräknas komma fram till Sölvesborg (Norje) på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

 • Boende

  Vi kommer bo och sova på bussen på campingen strax utanför festivalområdet från och med tisdag eller onsdag till söndag morgon då vi börjar vår färd norrut igen.

 • Avbokning

  Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast fyra veckor innan avresa. Om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa så får du tillbaka allt utom priset för festivalbiljetten. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.

 • OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!
  Om du vill besöka Sweden Rocks hemsida: http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1

Karta

Avgångar & priser

AvresaHemkomstAntal dagarResmålLediga platserPris
2022-06-072022-06-126Sweden Rock Festival (Gbg)
Boka senast 31 oktober 2021 Obs! Preliminära avrese och hemkomstdatum.
Mer än 56 500:-Boka
2022-06-072022-06-126Sweden Rock Festival (Sthlm)
Boka senast 30 oktober 2021 Obs! Preliminära avrese och hemkomstdatum.
Mer än 56 500:-Boka
2022-06-082022-06-125Sweden Rock Festival (Gbg)
Boka senast 31 oktober 2021 Obs! Preliminära avrese och hemkomstdatum.
Mer än 56 150:-Boka
2022-06-082022-06-125Sweden Rock Festival (Sthlm)
Boka senast 31 oktober 2021 Obs! Preliminära avrese och hemkomstdatum.
46 150:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Rosa Bussarna
Hagagatan 5
113 48 Stockholm
Sweden