midsommar-på-åland-02
midsommar-på-åland-01
midsommar-på-åland-04
midsommar-på-åland-03

Midsommar på Åland

Typ av resa:
  • Rosa Buss

Fira midsommar på Åland med Rosa Bussarna!

Längtar du efter att komma bort på midsommar, umgås med andra och äta gott? Då är du välkommen ombord på Rosa Bussarnas midsommarresa till Åland.

Gemensamt åker vi buss och färja från Stockholm, via Grisslehamn, till Käringsund för att göra Åland under midsommarhelgen. Vi lagar mat tillsammans, leker och dansar runt midsommarstången.

Åk med en vän eller kom själv och fira midsommar tillsammans med andra glada resenärer. Vi reser i sann rosa buss-anda, sover i eller på bussarna, hjälps åt att laga mat och ha roligt. Längtar du efter en minisemester, jordgubbar, sill och små grodor? Häng med vår rosa karavan till vårt grannland och fira!

Läs hela reseinformationen här Tipsa om denna resa
Observera att färdrutten kan ändras!
X

Reseinformation

Pris
Endast 1 500 kr för pinkare (person som åkt med Rosa Bussarna förut). Har du en vän som inte åkt med Rosa Bussarna förut och vill följa med så får du gärna ta med hen, priset för ickepinkare är 1 700 kr.

Färdplan
Resan startar från Stockholm fredagen den 21 juni kl. 07.00 från Cityterminalen. Vi åker till Grisslehamn där vi bordar färjan som tar oss ut på havet och vi beräknas komma fram ca 13.00 till Åland. Hemresan startar 12.00 på söndagen den 23 juni  och vi beräknas vara tillbaka i Stockholm ca 17.00.

OBS! I år, 2019, är resan en dag kortare än föregående år.
Det kommer det gå en buss från Göteborg kl 13.00 torsdag den 20 juni till Stockholm. Bokar du den transfern ingår även en natt på bussen i Stockholm.

Boende
Vi kommer bo och sova på bussarna på campingplatsen i Käringsund 21-23 juni. Det finns möjlighet att boka boende i stuga på campingplatsen, vill ni göra det så fixar ni det på egen hand. Följ länkarna nedan för bokning av stugor.
Käringssund: http://www.karingsund.ax/

Avbokning
Du får tillbaka hela summan om du bokar av dig senast fyra veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än fyra veckor innan avresa får du tillbaka hälften av pengarna.

Bild, film och annan information från resan

Boende på resan

2

Resan innehåller

Rosa_buss

Rosa buss

X

Rosa buss

Vi reser och sover på rosa bussar (bortsett transport till och från själva resan). Oftast sover vi på campingplatser men det kan även förekomma vissa nätter på hotell eller vandrarhem. I varje buss får det plats 20-30 personer. Vi delar madrass och myggnät när vi sover i bussarna och på dess tak.

Bat

Båt

X

Båt

Vi reser helt eller delvis med båt. Till exempel båtresorna i Filippinerna, båttransport till och från Zanzibar eller båtutflykter.

Sol_bad

Sol & bad

X

Sol & bad

Möjlighet till sol och bad i sjö eller hav. Vid minst ett tillfälle på resan finns möjlighet till sol och bad i 15-25 grader varmt vatten.

Party

Party

X

Party

Denna symbol berättar att det på tidigare resor, denna rutt, har förekommit en del fester. Det beror också på vilken slags grupp man reser med och hur mycket man själv medverkar.

Resans höjdpunkter

Midsommarfirande med glada människor

Vad ingår?

T & R Stockholm-Åland med färja
Allt boende på bussarna
Midsommarfest
Måltider:
Fredag: middag
Lördag: brunch, middag
Söndag: frukost.

 

 

Vad tillkommer?

Fickpengar ca 60-100 euro
Vill du köpa med dig dryck på båten bör du kanske ha med dig extra
Det kommer även finnas aktiviteter att göra på plats, exempelvis segway

Resetillfällen

EÅ19

Datum: 2019-06-21 - 2019-06-23

Fastställt datum

Reseledare: Gunnar Granqvist

X

Bokningsinfo

Bokas senast: 2019-06-10

Ring innan du bokar!

+46 (0)8 673 25 20

Pris: 1.500 kr

Handpenning: 1.500 kr

EÅ20

Datum: 2020-06-19 - 2020-06-21

Fastställt datum

Reseledare: Ej fastställt

X

Bokningsinfo

Bokas senast: 2020-01-31

Mer än 5 platser kvar

Pris: 1.500 kr

Handpenning: 1.500 kr

Instagrammat från resan