Malung 2 ungt par
Malung 7 allsång
Malung 6 konsertbild
Malung 5 äldre flera par dansar
Malung 3 medelpar
Malung 4 dansbana mkt folk
Malung 1

Dansbandsveckan i Malung

Typ av resa:
  • Party
  • Festivalresa
  • Rosa Buss
Åk på premiärturen med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung! Packa tandborsten, putsa dansskorna och ladda upp för dans och häng med oss när vi kör till Malung på en festivalresa som går helt i dansens tecken.
Läs hela reseinformationen här Tipsa om denna resa
Observera att färdrutten kan ändras!
X

Reseinformation

Åk med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung!

Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan aktiviteterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa dans? Det är mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra dansfrälsta. Till ett förmånligt pris får du, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung. (Tillkommer gör biljetten till själva dansområdet.)
 

Transport från Stockholm

Vi lämnar Stockholm kl. 09.00 tisdag den 14 juli och kör E4 norrut till Uppsala och vidare norrut västerut och beräknas komma fram till Malung på tisdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er ner till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

Tel: 08-673 25 20
Mejl: eddie@rosabussarna.com

Boende

Vi kommer bo och sova på bussen på en parkeringsplats strax utanför ishallen, med gångavstånd till dansbanorna, från och med tisdag till söndag morgon då vi börjar vår färd söderut igen.

Avbokning

Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.
 
OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!

Om du vill besöka Dansbandsveckan i Malungs hemsida: http://dansbandsveckan.se/

(där står det var du köper biljetter m.m.)

Bild, film och annan information från resan

Malung 8 dansbild
Malung 7 dansbild
Malung 4 dansbild
Malung 6 dansbild

Boende på resan

5

Resan innehåller

Rosa_buss

Rosa buss

X

Rosa buss

Vi reser och sover på rosa bussar (bortsett transport till och från själva resan). Oftast sover vi på campingplatser men det kan även förekomma vissa nätter på hotell eller vandrarhem. I varje buss får det plats 20-30 personer. Vi delar madrass och myggnät när vi sover i bussarna och på dess tak.

Party

Party

X

Party

Denna symbol berättar att det på tidigare resor, denna rutt, har förekommit en del fester. Det beror också på vilken slags grupp man reser med och hur mycket man själv medverkar.

Resans höjdpunkter

  • Dansa såklart!

Vad ingår?

  • Transport
  • Boende
  • Frukost
  • Trevligt sällskap

Vad tillkommer?

  • Entrébiljetter
  • Fickpengar

Resetillfällen

Mdans21

Datum: 2021-07-20 - 2021-07-25

Fastställt datum

Reseledare: Ej fastställt

X

Bokningsinfo

Bokas senast: 2021-04-30

Mer än 5 platser kvar

Pris: 2 400 kr

Handpenning: 2 400 kr

Instagrammat från resan