Längtar du efter äventyr och nya vänner?

Vill du bestiga Kilimanjaro, åka rosa buss genom Vitryssland, båt i Filippinerna och sova på Robinsson-öar, besöka bergsgorillor i dimhöljda berg, besöka inkastaden Machu Picchu, slappa på stranden på Zanzibar, dricka lokalt producerat vin i Sydafrika, bada i vattenfall i Dominica & Martinique eller hoppa bungyjump på Nya Zeeland?

Med Rosa Bussarna kan du tillfredsställa dina begär oavsett om du ser fram mot vilda djur, adrenalinaktiviteter eller storslagna världsarv – tillsammans med likasinnade medresenärer.

Vi erbjuder resor till jordens alla hörn, från eldsland och glaciärer till bergstoppar och grottor. Genom öken till djungel, via lägereldar och stjärnklara nätter till lokala maträtter och nyfikna möten.

Tillsammans med oss kan du välja hur du vill utforska världen. Vi erbjuder klassiska resor med rosa bussar men vi tar oss även fram med inhyrda bussar, båtar, flyg och tåg. Det viktigaste är att vi skapar en gemensam närvaro och trivsel oavsett var vi är i världen.

Har du äventyrslusten har vi resorna för dig.

Här är en kommentar från en av alla våra nöjda resenärer.

"Ni har gett mig en resa som jag kommer bära med mig resten av mitt liv. Jag träffade 55 personer som jag alla lärde mig avguda, skratta med, resa med, sova med, äta med. Jag hittade kärleken under resan gång.

Jag har fått se alla de vilda djur jag kan drömma om, uppleva dem vildaste adrenalinkickarna i världen och varit med om en fantastiks flora och fauna! Visst möttes jag av vissa missöden men dessa var jag själv anledning till. Åter igen var personalen där och kunde hjälpa mig ifall det behövdes."

Christofer
Välkommen ombord