Filtrera resor på:
Kontinent

Typ av resa
MånadFiltrera resor
europa-ullared-2-02

Bjärehalvön & Ullared-Nyhet!

X

Häng med oss på en weekend med vandring, shopping och trevligt umgänge! Vi börjar resan med buss från Stockholm till Torekov. Dagen efter blir det vandring längs Skåneleden till Båstad via Hovs Hallar. Vi lagar middag tillsammans och tillbringar kvällen i Båstad. Morgonen efter tar vi på oss spenderarbyxorna och rullar vidare till Ullared. Shopping med gemensam middag på kvällen bjuder lördagen på innan vi på söndagen tar oss hemåt.

Fokus denna helg kommer ligga på det sociala. Vi umgås och äter de flesta måltider tillsammans. Detta är därför en perfekt prova på-resa med Rosa Bussarna för dig som aldrig åkt med oss tidigare.

OBS!
Pris för dig som inte åkt med Rosa Bussarna tidigare: 2 900 kr
Pris för tidigare resenärer (s.k. pinkare): 2 500 kr

          

          

 

Bjärehalvön & Ullared-Nyhet!

Avresa:2020-08-13
Hemresa:2020-08-16
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:4 dagar
Pris:2 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
tiveden-01

Återträff i Tiveden

X

Årets återträff i Tiveden 28-30 augusti 2020

Om du rest med Rosa Bussarna någon gång så är du hjärtligt välkommen till årets återträff i Tiveden. Under två dygn (fredag-söndag) samlas vi och lever rosa buss-liv, äter tillsammans och har trevligt.

Du kan antingen åka till Tiveden med rosa buss som går från Stockholm, Göteborg, Malmö eller ta dig dit på egen hand. Väl framme kan du välja mellan att bo i buss, stuga eller ombord på bussarna.

Dagarna fyller vi med roliga aktiviteter som trekamp, tipspromenad, och annat skoj. Det finns även bastu och badtunna på plats samt en badbrygga vid en sjö som man både kan bada och paddla kajak i. Vi äter tillsammans och på kvällen är det musik, dans och annat skoj.

Missa inte årets återträff – vi ses i Tiveden. 

Återträff i Tiveden

Avresa:2020-08-28
Hemresa:2020-08-30
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:3 dagar
Pris:600 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Bild saknas

Brännbollsyran i Umeå

X

Angående coronasituationen

Vi hoppas att kunna köra denna resa i sommar, men det beror helt på myndigheternas rekommendationer. Som det ser ut nu så är planen att denna resa ska gå.

Om du bokar dig på resan och betalar för den och det visar sig att myndigheterna avråder från att resa inom landet vid den tidpunkt som resan är tänkt att gå, så får du naturligtvis tillbaka alla pengar du betalat in.

Brännbollsyran i Umeå

Avresa:2020-09-01
Hemresa:2020-09-07
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:7 dagar
Pris:5 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
resa-vandring-indien

Vandringsresa i Ladakh (indiska Himalaya)

X

Välkommen till en unik vandringsresa till Ladakh, Indiska Himalaya

Passa på att följa med Rosa Bussarna på denna unika vandringsresa. Vi beger oss till de nordligaste delarna av Indien, till Ladakh. Området brukar kallas för lilla Tibet och det är ett vackert bergsområde som inte ännu förstörts av massturism. 

Vi reser runt med jeep, vandrar i den vackra naturen och kommer nära den lokala kulturen. När vi inte sover på hotell, eller övernattar i ett kloster, så campar vi på bekvämt sätt.

Denna vandringsresa till Indien är ett av Rosa Bussarnas mest genuina resmål och passar alla som vill upptäcka något storslaget och uppleva något magiskt. Det är bra om du har viss vana att vandra eftersom det kan bli lite utmattande med den höga höjden. I gengäld får du se och uppleva en del av världen som är få förunnade. 

 

 

Vandringsresa i Ladakh (indiska Himalaya)

Avresa:2020-09-03
Hemresa:2020-09-20
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:18 dagar
Pris:23 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
EN_Promenad

Vandringsresa i södra Norge

X

Vandra i Norge med Rosa Bussarna 

Missa inte vår spännande vandringsresa till grannlandet Norge. Här bjuds du på fantastisk natur, oändliga vandringsleder och otroliga utsikter, någonting naturälskaren inte får missa.

Vi börjar resan med ett stopp på Västkusten. Därifrån tar vi oss vidare till UNESCOS världsarv Rjukan där bara några timmars vandring belönas med en utsikt över 1/6 del av landet. Turen går vidare mot slutet av Lysebotn Fjorden, till den lilla platsen med samma namn. Botten av dalen är den perfekta utgångspunkten för alla typer av vandring. Vi tar färja längst fjorden vidare mot vårt nästa stopp, där en vandring till den världskända Preikestolen inte får missas.

Efter några dagar i fjordlandet tar vi oss vidare ner mot kusten för lite skärgårdsliv i Kristiansand. Sista stoppet blir Norges huvudstad Oslo som bjuder på allt mellan storstadsliv och naturupplevelser, innan vi påbörjar resan tillbaka till Sverige och anländer i Stockholm senare samma eftermiddag.

Man behöver inte alltid åka långt för att uppleva en resa man sent kommer glömma. Följ med och vandra med Rosa bussarna i Norge i sommar!

Vandringsresa i södra Norge

Avresa:2020-09-04
Hemresa:2020-09-13
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:10 dagar
Pris:10 300 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
visum fakta resa sri lanka

Rundresa i Sri Lanka 50+

X

Färgstark rundresa i Sri Lanka 

Missa inte rundresan till exotiska Sri Lanka. Resan är fylld av vackra sevärdheter, gamla historiska platser, långa stränder, safari och god mat.

Under resan till Sri Lanka kommer vi besöka en nationalpark där vi kan se leoparder, elefanter, björnar och olika sorters hjortar. Vi bor i närheten av nationalparken och på kvällarna kommer vi njuta av lägereldarna ute i det fria.

På resan kommer vi även besöka Lejonets berg (Sigiriya) som är med på Unescos världsarvslista. Vi upptäcker omgivningen bland annat genom att cykla och möter lokal kultur och natur på ett avslappnat och vänligt sätt.

På rundresan besöker vi även Trincomalee, där några av Sri Lankas bästa stränder finns. Vid ett besök på Pigeon Island kan du dessutom snorkla och uppleva den otroliga undervattensvärlden som finns utanför Sri Lankas kust.

Rundresan på Sri Lanka fortsätter genom berg och dalgångar som vi delvis får uppleva från en tågresa. Vi besöker en teplantage och resan avslutas i Kalutara som ligger vid kusten söder om huvudstaden Colombo.

Unna dig en fantastisk rundresa på Sri Lanka tillsammans med likasinnade!

Rundresa i Sri Lanka 50+

Avresa:2020-09-11
Hemresa:2020-09-27
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:17 dagar
Pris:22 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Vandring i Kuba vandrare

Rundresa med vandring i Kuba-Nyhet!

X

Rundresa i exotiska Kuba! 

Följ med till exotiska Kuba! Vi börjar gruppresan i huvudstaden Havanna som erbjuder rundturer i staden både i form av stadsvandring och genom en åktur i coola amerikanare.

Vi kommer göra en vandring mellan ekobyn Soroa och El Salto och mot slutet av turen kommer vi till ett vattenfall som rinner ut i en naturlig pool som man kan svalka sig i. Därifrån fortsätter gruppresan till Viñales och charmiga Viñalesdalen. Här kommer vi göra en vandringstur som även innefattar stopp vid en romfabrik och en tobaksplantage.

Efter en  lättare vandringstur uppför berget Pan de Guajaibón så tar vi oss vidare till söderns pärla, Cienfuegos. Gruppresan fortsätter där med en vandringstur i Escambra Mountains och efter det tar vi oss till mysiga Trinidad. Efter en kortare tur i staden och en guidad stadsvandring så finns det tid att själv utforska Trinidad innan vi tar oss till slutmålet Cayo Santa Maria. Här möts vi av vita sandstränder, azurblått hav, vajande palmer, skön atmosfär och vild natur. Perfekt avkopplande avslutning på resan till Kuba.

Rundresa med vandring i Kuba-Nyhet!

Avresa:2020-09-28
Hemresa:2020-10-11
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:14 dagar
Pris:26 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Nepal-Bhutan-Bangladesh-Taktshang

Nepal-Bhutan-Bangladesh

X

Spännande rundresa i Asien med Rosa Bussarna

Följ med Rosa Bussarna på en exotisk och färgstark rundresa i Nepal, Bangladesh och Bhutan. 

Rundresan börjar med flyg från Sverige till Nepals huvudstad Katmandu där vi får smaka på bergsluften och uppleva den myllrande staden. Därefter väntar ett stort äventyr när vi fortsätter resan till ett av världens mest isolerade länder, Bhutan. Vi reser runt i det lilla kungadömet och njuter av den storslagna naturen och den bevarade kulturen. 

Vi åker vidare till Bangladesh. Landet som ännu inte förstörts av massturism bjuder på exotiska miljöer. Vi njuter av miljöerna i Rangamati och Bandarban. Äventyret avslutas i landets huvudstad Dhaka.

Denna resa sker utan rosa buss, i stället reser vi med flyg och lokalt inhyrda transporter. Vi bor på hotell, oftast i tvåbäddsrum.

Välkommen till ett annorlunda reseäventyr som du sent kommer glömma!

Nepal-Bhutan-Bangladesh

Avresa:2020-09-30
Hemresa:2020-10-18
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:19 dagar
Pris:35 500 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-marocko-2-02

Marocko runt

X

Färgstark gruppresa till Marocko

Att resa runt i Marocko betyder att resa runt i ett land som erbjuder allt från spännande ökenmöten i Sahara till vackra stränder och exotiska marknader.

Rundresan i Marocko inleds med flyg till Casablanca och efter en övernattning där gör vi en kort stadstur i Rabat innan vi åker till den mysiga och färgstarka staden Chefchaouen, som är mest känd för sin medina (gamla stan) vilken till stor del består av en labyrint av små blå gränder.

Vi reser runt i Marocko och fortsätter till Volubilis som är ett av de största fornminnena i Afrika. Sedan fortsätter vi till Fez där vi besöker olika hantverkare inom såväl keramik som läder. Vi rullar vidare över Atlasbergen och när vi når Saharaöknen så rider vi ut på dromedarer för en övernattning i beduintält i öknen, en alldeles särskild upplevelse.

Äventyret fortsätter mot Ait Ben Haddou, som är känd för att bland annat delar av Games of Thrones spelades in där, och sedan fortsätter vi till Atlantkusten och staden Essaouira där vi kan njuta av ökenäventyr, besöka den charmiga fiskehamnen eller den fina stranden. 

Resan i Marocko avslutas i mytomspunna Marrakech. Vi kommer bo i närheten av torget Djemaa el Fna som välkomnat besökare från morgon till kväll i flera århundraden. Efter några dagar i Marrakech påbörjar vi hemresan till Sverige efter ett färgsprakande äventyr. 

Marocko runt

Avresa:2020-10-15
Hemresa:2020-10-29
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:15 dagar
Pris:20 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Äventyrsresa till Indien och Nepal

Indien & Nepal

X

Spännande rundresa i Indien & Nepal

Häng med till Asien på en spektakulär resa med Rosa Bussarna. Vi inleder rundresan i New Dehli där vi kan besöka Lotustemplet, India Gate, Lodhis trädgårdar eller strosa runt bland marknader och folkmyller. Gruppresan går sedan vidare till den rosa staden Jaipur i Rajasthan. Efter tigersafari i Ranthambore reser vi vidare till Agra för att beskåda det vackra Taj Mahal. Besöket i Indien avrundas med ett stopp i Varanasi där du kan se människor bada i den heliga floden Ganges. 

Rundresan fortsätter till Nepal där vi åker på safari i Royal Chitwan nationalpark. Har du tur så kan du se en av de största noshörningarna som finns i världen. Efter ett par dagar i djungeln åker vi till Pokhara och där har vi möjlighet att göra en kort vandring till Sarankot. Äventyrsresan avslutas i Katmandu där du kan förvilla dig bland gränder, tempel och stupor innan du går ombord på flyget till hem Sverige.

På rundresan i Indien & Nepal kan du boka tillvalet vandring i Nepal

 

Indien & Nepal

Avresa:2020-10-16
Hemresa:2020-11-06
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:22 dagar
Pris:29 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
kuba-trinidad

Dansresa till Kuba

X

Får vi lov att erbjuda en färgstark dansresa till exotiska Kuba?

Längtar du till härliga dansrytmer i varmt klimat? Passa på att följa med Rosa Bussarna till Kuba där danslektioner ingår i resan. Tillsammans med duktiga lärare kommer du kunna njuta av de karibiska takterna tillsammans med likasinnade. Förutom danskurser finns möjlighet till hästridning, romprovning och besök på en lokal tobaksfabrik. Turen börjar och slutar i Havanna där tid finns att besöka sevärdheter som Malecón, Hemingways favoritbar och Morro Castle. På dansresan ingår även besök i Viñales och Trinidad vilket betyder vacker natur, sol och bad.

Även panelhönor är välkomna ombord. Vill du inte dansa så kan du hänga med ändå, vi lovar att det finns tillräckligt med äventyr och sevärdheter på resan till Kuba.

Dansresa till Kuba

Avresa:2020-10-16
Hemresa:2020-10-29
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:14 dagar
Pris:24 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
sydamerika-rosa-bussarna-02-2 SP50

Peru runt 50+

X

Rundresa i Peru – äventyr, natur, kultur med rosa buss!

Följ med Rosa Bussarna på en vacker rundresa i Peru. Vi startar äventyret i Perus huvudstad Lima och därifrån åker vi till Ica där vi kan prova på sandboarding bland sanddynerna. Resan fortsätter via Puerto Inca och Arequipa till Chivay för bad i varma källor. Rundresan går sedan till Cruz del Condor där det finns chans att få se kondorer flyga i Colca Canyon. 

Turen fortsätter till Titicacasjön där vi åker ut på vassöarna och besöker lokalbefolkningen innan vi åker vidare till Cusco för att påbörja vårt besök i Machu Picchu. Du kan själv välja om du vill vandra Inkaleden, åka tåg eller ta den äventyrliga Inca Jungle Trail till den berömda bergsstaden. Seniorresan i Peru fortsätter sedan till de säregna Nascalinjerna innan resan avrundas i Lima. 

Resan går att kombineras med tillval Galapagos. Om du är intresserad så måste du ringa till kontoret innan du bokar resan.

Missa inte ditt livs äventyr, följ med Rosa Bussarna till Sydamerika!

 

Peru runt 50+

Avresa:2020-10-29
Hemresa:2020-11-22
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:25 dagar
Pris:27 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
cykelresor-till-indien-02ff0291eeda716e808706ff00004a8c28

Cykelresa i indiska Kerala & Karnataka 50+

X

Cykelresa i indiska Kerala & Karnataka 50+

Avresa:2020-10-30
Hemresa:2020-11-13
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:15 dagar
Pris:25 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Cykelresa i Vietnam 50+ Sapa

Cykelresa i Vietnam 50+

X

Cykla i Vietnam, en aktivitetsresa för 50+are

Kanske har du alltid drömt om att resa och se det vackra och spännande Vietnam? Nu har du chansen att följa med oss på en oförglömlig cykelresa från norr till söder i Vietnam där du får komma nära och uppleva både kultur och natur. Det här är en välplanerad cykelresa där du blir väl omhändertagen av våra erfarna guider. 

Du behöver inte vara proffscyklist, det räcker med god kondition och ett gott mod när vi tar oss an bergspass, floddeltan, röda sanddyner och exotiska stränder. För säkerhets skull har vi också med oss en backup-bil ifall du skulle behöva bryta turen. Cykeläventyret startar med en guidad rundtur i Hanoi där vi får besöka bland annat Dong Xuan Market och Ba Dinh Square. Vi börjar cykla till West Lake och tar oss runt sjön och stannar vid olika pagoder och tempel. Vägarna är mysiga och miljön typisk för norra Vietnam med lummiga risfält, bambuträd och bufflar som simmar i träsk. Via Lao Cai och Sapa tar vi oss söderut till Muong Hoa-dalen och får njuta av vackra vyer över risterrasser och berg. På cykel når vi platser som de flesta andra turister missar och möter en rad olika folkslag i byarna längs med vägen. Under resan hinner vi också med att kryssa med båt från Halong Bay till Bai Tu Long Bay. 

Vi har god erfarenhet av att arrangera aktivitetsresor, cykelresor och seniorresor. Följ med och cykla i Vietnam med oss - boka din resa idag! 

Cykelresa i Vietnam 50+

Avresa:2020-11-03
Hemresa:2020-11-21
Bokas senast:2019-10-31
Antal dagar:19 dagar
Pris:29 900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
asien-borneo-brunei-filippinerna-01-QMF-1

Borneo, Brunei & Filippinerna

X

Fantastisk rundresa till Borneo (Malaysia), Brunei och Filippinerna

Följ med på vår spännande resa till Malaysia, Brunei och Filippinerna. Vi startar i Kuala Lumpur där du bland annat kan beskåda Petronas Twin Towers och förvilla dig i Chinatowns myller. Resan i Malaysia fortsätter in i Borneos djungel där vi under våra naturutflykter både får uppleva orangutanger, malajbjörnar och massa andra sällsynta djur.

Från djungeln går resan vidare till Brunei där vi får en rundvandring i landets huvudstad Bandar Seri Begawan där vi upptäcker såväl påkostade moskéer som en by byggd på pålar i vattnet.

Det tredje landet på resan är Filippinerna och från Manila tar vi oss till Pandan Island och Apo Reef. Där väntar lata dagar med sol, bad och god mat. I marinparken finns chans att uppleva dykning och snorkling i världsklass. Äventyret slutar med flyg via Manila, hem till Sverige.

Missa inte denna underbara äventyrsresa till det bästa på Borneo och Filippinerna. 

Borneo, Brunei & Filippinerna

Avresa:2020-11-05
Hemresa:2020-11-29
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:25 dagar
Pris:38 500 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrikaresor-viktoriafallen-02

Sydafrika-Zimbabwe

X

Äventyr & safari, resa från Sydafrika till Zimbabwe

Häng med på en äventyrsresa i Afrika. Resan börjar i Kapstaden, Sydafrika, där vi kan besöka Taffelberget, Robben Island eller åka och dyka med vithajar. Rundresan fortsätter till Namibia där vi besöker världens högsta sanddyner. I adrenalinstaden Swakopmund kan vi prova att sandboarda, köra fyrhjuling eller hoppa fallskärm.

Äventyrsresan fortsätter till Etosha nationalpark för några dagars safari där vi kan se mängder av vilda djur som elefanter, lejon, zebror m.m. Resan fortsätter till Botswana för safari i Okavangodeltat. När vi kommer till Zimbabwe stannar vi till vid Victoriafallen där de som vågar kan hoppa bungyjump.

Den här resan är första etappen av den långa resan Sydafrika-Kenya.

Sydafrika-Zimbabwe

Avresa:2020-11-06
Hemresa:2020-12-07
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:32 dagar
Pris:28 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-zanzibar-08-2 ASK

Sydafrika-Kenya

X

Äventyrsresa i Afrika - från Sydafrika till Kenya

Åk med oss på en äventyrsresa till Afrika. Från Kapstaden i Sydafrika, safari i Masai Mara, via spännande Kenya, till sol och bad på Zanzibar. Äventyret börjar med en tur till Afrikas absoluta sydspets Kap Agulhas och därifrån tar vi oss vidare till valstaden Hermanus och Godahoppsudden. Sedan åker du mot nya äventyr i staden Paarl, där det väntas vinprovning av goda sydafrikanska viner.

Via Namibia och dess nationalpark kommer du till kuststaden Swakopmund där du får testa sandboarding, hajfiske, fyrhjulsåkning och även fallskärmshopp över öknen. Väl i Zimbabwe får du se de spektakulära Victoriafallen där det finns möjlighet till bungyjump och forsränning. Din resa fortsätter till Malawi och från Chitimba får du vara med om en vandring upp till Livingstonia för att njuta av utsikten. På vägen till Dar es Salaam är det dags att plocka fram kameran när du passerar Mikumi nationalpark med dess rika djurliv. Med båt kommer du till den vackra ön Zanzibar för några sköna dagar med sol och bad. I Zanzibars huvudstad Stone Town får du tid att utforska staden och dess labyrintliknande gränder. Som avslutning på din resa till Afrika får du uppleva en del av Kenya under en tredagarssafari i Masai Mara.

Du kan kombinera denna resa med Bergsgorillor i Rwanda & Uganda.

Sydafrika-Kenya

Avresa:2020-11-06
Hemresa:2021-01-04
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:60 dagar
Pris:41 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
resor-till-zanzibar-01

Sydafrika-Tanzania

X

Resa från Sydafrika till Tanzania- äventyr & safari

Häng med på en äventyrsresa i Afrika. Resan börjar i Kapstaden, Sydafrika, där vi kan besöka Taffelberget, Robben Island eller åka och dyka med vithajar. Rundresan fortsätter till Namibia där vi besöker världens högsta sanddyner. I adrenalinstaden Swakopmund kan vi prova att sandboarda, köra fyrhjuling eller hoppa fallskärm.

Äventyrsresan fortsätter till Etosha nationalpark för några dagars safari där vi kan se mängder av vilda djur som elefanter, lejon, zebror m.m. Resan fortsätter till Botswana för safari i Okavangodeltat och Malawi för fina dagar vid Malawisjön. När vi kommer till Zimbabwe stannar vi till vid Victoriafallen där de som vågar kan hoppa bungyjump.

Efter Zimbabwe åker vi via Zambia till Malawi för fina dagar vid Malawisjön innan vi kommer till Tanzania och Dar es Salaam. Antingen börjar hemresan här eller så utökar du resan med några sköna dagar på Zanzibar. Missa inte en fantastisk äventyrsresa med Rosa Bussarna.

Sydafrika-Tanzania

Avresa:2020-11-06
Hemresa:2020-12-19
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:44 dagar
Pris:31 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
cykling-burma-1

Cykling & vandring i Burma & Thailand 50+

X

Cykla med på en aktivitetsresa i Burma och Thailand för 50+are

Kanske har du alltid drömt om att resa och se det vackra och spännande Burma? Nu har du chansen att följa med oss på en oförglömlig cykelresa i Burma där du får komma nära och uppleva både kultur och natur. Det här är en välplanerad seniorresa där du blir väl omhändertagen av våra erfarna guider.

Du behöver inte vara proffscyklist, det räcker med god kondition och ett gott mod när vi tar oss an det spännande landet. För säkerhets skull har vi också med oss en backup-bil ifall du skulle behöva bryta turen. Cykeläventyret startar med en guidad rundtur i Rangoon där vi får besöka bland annat Shwedagon. 

I Burma tar vi oss runt och besöker såväl Inlesjön som Mandalay och Burmas tidigare huvudstad Amarapura. På cykel når vi platser som de flesta andra turister missar och möter en rad olika folkslag i byarna längs med vägen. I den tempelrika staden Bagan finns det flera olika sätt att ta sig runt på och olika tempel och stupor att besöka. Rundresan i Burma avslutas i Rangoon innan vi flyger vidare till Thailand. 
De sista dagarna spenderar vi på thailändska Koh Samet med sol och bad innan det är dags att påbörja hemresan till Sverige.

Unna dig en aktiv resa där du både utforskar Burma och sedan njuter av vackra dagar i Thailand.

Cykling & vandring i Burma & Thailand 50+

Avresa:2020-11-10
Hemresa:2020-11-29
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:20 dagar
Pris:32 900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
cykelresa-kuba

Cykelresa i Kuba 50+

X

Resa till Kuba - cykeläventyr för alla 50+


Kanske har du alltid drömt om att resa till Kuba och se det vackra och genuina landet? Nu har du chansen att följa med oss på en oförglömlig cykelresa där du får komma nära och uppleva både kultur och natur. Det här är en välplanerad seniorresa där du blir väl omhändertagen av våra erfarna guider.
Du behöver inte vara proffscyklist, det räcker med god kondition och ett gott mod när vi tar oss an det spännande landet. Vi kommer dessutom att varva cykling med att åka buss och gamla amerikanska bilar.

Cykeläventyret startar med en guidad rundtur i Havanna där vi får se Plaza de Armas, och en romfabrik. Vi stannar dessutom till på Hemingways favoritbar La Floridita. I Kuba tar vi oss runt och besöker såväl Cienfuegos som Trinidad. På cykel når vi platser som de flesta andra turister missar och upplever spännande möten med lokalbefolkningen. Vi besöker vattenfall, grottor och vattenfyllda cenotes, njuter av livemusik på salsaklubbar och provar lokal mat. Via Santa Clara och Che Guevaras mausoleum, stannar vi i Viñales ett tag. Vi besöker den exotiska ön Cayo Jutías för sol och bad. Rundresan i Kuba avslutas med lata dagar i Jibacoa som bjuder på en vacker strand, sol, bad och valfria vattenäventyr. 

Unna dig en aktiv resa där du både utforskar Kuba på cykel och har tid att njuta av sol och bad. 

Cykelresa i Kuba 50+

Avresa:2020-11-12
Hemresa:2020-11-27
Bokas senast:2020-06-30
Antal dagar:16 dagar
Pris:29 900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta