sweden-rock-festival-06
sweden-rock-festival-05
sweden-rock-festival-04
sweden-rock-festival-03
sweden-rock-festival-02
sweden-rock-festival-01

Sweden Rock Festival

Typ av resa:
  • Festivalresa
  • Rosa Buss
För nionde året i rad åker Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival! Så packa tandborsten, ladda upp för fest och häng med oss när vi kör ner till Sölvesborg på en festivalresa som går helt i rockens tecken.
Läs hela reseinformationen här Tipsa om denna resa
Observera att färdrutten kan ändras!
X

Reseinformation

OBS! År 2017 erbjuder vi paketpris för biljett (4-dagarsbiljett till Sweden Rock Festival), boende, transport samt enkel frukost.

Åk med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival!
Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan konserterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa konsert? Tänk om det (Gud förbjude) skulle vara dåligt väder under festivalen, då är det inte kul att sova i tält på ett lerigt och blött område eller hur? Då är det mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra rockälskare. Till ett förmånligt pris får du festivalbiljett, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival.
 
Transport från Stockholm
Vi lämnar Stockholm kl. 08.00 onsdag den 7 juni och kör E4:an söderut och beräknas komma fram till Sölvesborg sent på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

Transport från Göteborg
Vi lämnar Göteborg 11.00 onsdag den 7 juni och kör E20/E6 söderut till Laholm och där svänger vi av mot Hässleholm och vidare till Sölvesborg och beräknas komma fram till Sölvesborg sent på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Göteborg för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.

Tel:
08-673 25 20
Mejl: eddie@rosabussarna.com

Boende
Vi kommer bo och sova på bussen på campingen strax utanför festivalområdet från och med onsdag till söndag morgon då vi börjar vår färd norrut igen.

Avbokning
Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.
 
OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!

Om du vill besöka Sweden Rocks hemsida: http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1

Bild, film och annan information från resan

Boende på resan

4

Resan innehåller

Rosa_buss

Rosa buss

X

Rosa buss

Vi reser och sover på rosa bussar (bortsett transport till och från själva resan). Oftast sover vi på campingplatser men det kan även förekomma vissa nätter på hotell eller vandrarhem. I varje buss får det plats 20-30 personer. Vi delar madrass och myggnät när vi sover i bussarna och på dess tak.

Party

Party

X

Party

Denna symbol berättar att det på tidigare resor, denna rutt, har förekommit en del fester. Det beror också på vilken slags grupp man reser med och hur mycket man själv medverkar.

Extremt_klimat

Extremt klimat

X

Extremt klimat

Denna symbol innebär att en resa kan ha lite tuffare klimat. Vädret på resan kan antigen bli väldigt varmt eller väldigt kallt. I varma länder kan temperaturer överstiga 40 grader och på höga höjder kan det bli svalt och kallt. Tänk på att packa rätt kläder och eventuellt varm sovsäck vid behov.

Resans höjdpunkter

Aerosmiths enda spelning i Sverige på sin avskedsturné, bara för att nämna något ...

Vad ingår?

  • 4-dagarsbiljett till festivalen
  • Boende & transport
  • Frukost

Vad tillkommer?

  • Mat
  • Dryck
  • Fickpengar

Resetillfällen

SRF17

Datum: 2017-06-07 - 2017-06-11

Fastställt datum

Reseledare: Ej fastställt

X

Bokningsinfo

Bokas senast: 2017-04-30

Mer än 5 platser kvar

Pris: 4.720 kr

Handpenning: 4.720 kr