Filtrera resor på:
Kontinent

Typ av resaMånadFiltrera resor
afrika-sydcentralafrika-05-2 ASÖ

Sydöstafrika

X

Rundresa: Sydafrika – Lesotho – Swaziland – Botswana – Zimbabwe & Moçambique

Unna dig ett äventyr utöver det vanliga till sydöstra Afrika. Vi börjar resan i Sydafrika med ett besök till Kapstaden där vi kan åka upp till Taffelberget, ut till Robben Island och prova att dyka med valhaj. Resan i Sydafrika fortsätter till Godahoppsudden, Kap Agulhas och via Garden Route till nationalparken Tsitsikamma där vi kan vandra och njuta av den vackra naturen. Rundresan fortsätter till Hogsback som också bjuder på äventyr i form av vandring, kajakpaddling och ridning för de som vill.

Resan i Sydafrika går vidare till vackra Drakensberg och därifrån åker vi till det lilla exotiska landet Lesotho där vi besöker filtfolket. Efter besöket i Lesotho åker vi till St Lucia där möjlighet till nattsafari finns.

Rundresan fortsätter mot Swaziland där vi kan åka på safari innan vi kommer till den erkända Kruger nationalpark, som är känd för sin mångfald när det gäller vilda djur. Efter några dagar med safari och andra äventyr stannar vi till i Blyde River Canyon. Via Johannesburg åker vi vidare till Sun City där vi kan varva sol och bad med safari. Afrikaresan fortsätter till Botswana och Gaborone där vi kan vandra i ”Damernas detektivbyrås” fotspår innan resan fortsätter till Zimbabwe. Vi besöker ruinstaden Stora Zimbabwe innan rundresan i södra Afrika fortsätter till Vilankulo i Moçambique. I Vilankulo finns möjlighet att dyka och snorkla och har vi tur så kan vi få se valhajar, mantor och knölvalar. Det finns också långa stränder för den som är sugen på sol och bad. Rundresan fortsätter till Tofo bay där vi kan unna oss några lata dagar på stranden innan resan fortsätter till huvudstaden Maputo och hemresan till Sverige påbörjas.

Sydöstafrika

Avresa:2017-03-10
Hemresa:2017-04-21
Bokas senast:2017-02-28
Antal dagar:43 dagar
Pris:34.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
sydamerika-bolivia-SCP-2

Chile-Peru

X

Vacker naturresa i Sydamerika, Chile – Peru med besök i Machu Picchu!

Häng med till Sydamerika och åk rosa buss från Chile till Peru. Resan startar i Chiles huvudstad Santiago de Chile där vi bekantar oss med landet innan vi åker vidare över de storslagna Anderna. När vi kommer till Mendoza i Argentina passar vi bland annat på att besöka en vingård för vinprovning. 

Rundresan i Sydamerika fortsätter till Argentina och Salta där det finns möjlighet till såväl forsränning som ridning. Dessutom kan du unna dig god mat och dryck. Äventyret fortsätter till Bolivia och gruvstaden Potosí innan vi gör en storslagen utflykt i den speciella saltöknen Salar de Uyuni. Via La Paz åker vi vidare till Titicacasjön och besöker lokalbefolkningen som bor på vassöar.

När vi kommer till Peru så besöker vi Cusco innan det är dags att ta sig till Machu Picchu. Du kan välja mellan att vandra Inkaleden, åka tåg eller ta den äventyrliga Inca Jungle Trail till den fascinerande bergsbyn. I Peru besöker vi även Nasca, Ica och Paracas innan det är dags för hemresa från Lima. 

På denna resa kan du även välja tillval Påskön.

Missa inte denna vackra naturresa från Chile till Peru!

Chile-Peru

Avresa:2017-03-21
Hemresa:2017-04-28
Bokas senast:2016-12-30
Antal dagar:39 dagar
Pris:32.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
Rosa buss

Sydafrika-Moçambique

X

Rundresa i Afrika: Sydafrika – Moçambique, äventyr, sol & bad, kultur & safari


Följ med Rosa Bussarna söderut på en vacker rundresa som startar i Sydafrika. Resan till Afrika inleds med besök i Johannesburg innan vi åker vidare till Sun City där vi kan varva sol och bad med safari. Afrikaresan fortsätter till Botswana och Gaborone där vi kan vandra i ”Damernas detektivbyrås” fotspår innan resan fortsätter till Zimbabwe. Vi besöker ruinstaden Great Zimbabwe innan rundresan i södra Afrika fortsätter till Vilankulo i Moçambique. I Vilankulo finns möjlighet att dyka och snorkla och har man tur så kan man få se valhajar, mantor och knölvalar. Det finns också långa stränder för den som är sugen på sol och bad.  

Rundresan fortsätter till Tofo bay där vi kan unna oss några lata dagar på stranden innan resan fortsätter till huvudstaden Maputo där hemresan till Sverige påbörjas. Denna resa är en del av resan Sydöstafrika.

Sydafrika-Moçambique

Avresa:2017-04-03
Hemresa:2017-04-21
Bokas senast:2017-03-24
Antal dagar:19 dagar
Pris:25.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
dykresa påsk karibien jamaica

Jamaica, Kuba & Curaçao- NYHET!

X

Påskresa till Karibien. Följ med till Västindien: Jamaica, Kuba & Curaçao

Unna dig en resa utöver det vanliga. Följ med Rosa Bussarna på ett äventyr i Karibien. Resan till Västindien börjar i Kubas huvudstad Havanna. Vi bor i Casa Particular, vandrar i Hemingways fotspår och äter på Floridita. I Havanna har vi även en stadsrundtur och besöker platser som exempelvis Plaza de Armas och Malecón. Resan på Kuba fortsätter till Viñales där vi bland annat har möjlighet att rida, vandra och cykla för att upptäcka den vackra landsbygden. Under resan på Kuba åker vi även till Trinidad där vi bor längs stranden och kan varva sol och bad med salsaband som uppträder på kvällarna inne i staden.

Resan i Karibien fortsätter med flyg från Kuba till Jamaica och Montego Bay. Där unnar vi oss sol och bad och kan även göra en utflykt till Negril strand och avsluta i solnedgången på legendariska Rick´s Café. På Jamaica åker vi vidare till Falmouth och besöker ett vattenfall, och Ocho Rios på vår väg till Kingston. Besöket på Jamaica avslutas med möjlighet till besök i Bob Marleys fotspår eller med ett besök till kaffeplantagen Blue Mountain.

Vår Västindiska resa avslutas med ett besök i vackra Curaçao. Ön är ett autonomt område inom Konungariket Nederländerna och erbjuder såväl sol och bad som fantastisk snorkling och dykning. Huvudstaden Willemstad bjuder på pittoreska hus och på ön har du möjlighet att göra olika utflykter som passar dina intressen. Efter sköna dagar i Karibien påbörjar vi vår resa hemåt igen.  

Jamaica, Kuba & Curaçao- NYHET!

Avresa:2017-04-04
Hemresa:2017-04-29
Bokas senast:2017-02-28
Antal dagar:26 dagar
Pris:38.900 kr Fullbokad
Till resan Snabbfakta
sydamerika-peru-04-2 SP

Peru runt

X

Rundresa i Peru – äventyr, natur, kultur med rosa buss!

Följ med Rosa Bussarna på en fullspäckad rundresa i Peru. Vi startar äventyret i Perus huvudstad Lima och därifrån åker vi till Cusco för att göra oss redo att besöka den unika och vackra bergsstaden Machu Picchu. Du kan välja mellan att vandra Inkaleden, åka tåg eller göra den äventyrliga Inca Jungle Trail till den anrika gamla staden. 

Efter besöket i Inkariket åker vi mot kusten för att besöka de spektakulära Nascalinjerna. Runt Ica kan vi ta del av spännande ökenäventyr i form av exempelvis sandboarding. Rundresan går vidare till Paracas där vi kan göra en sjösafari vid Ballestaörna och uppleva det stora djurlivet som finns där. 

Följ med på ett fantastiskt äventyr i Sydamerika – Peru runt!

Peru runt är en del av den längre resan Chile-Peru.

Peru runt

Avresa:2017-04-12
Hemresa:2017-04-28
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:17 dagar
Pris:23.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
resa till iran grupp

Rundresa i Iran - NYHET

X

Rundresa i Iran - en färgstark resa med spännande kultur!

Häng med på en intressant rundresa i Iran med många spännande resmål. Vi inleder resan i staden Shiraz där vi besöker botaniska trädgården Bag-e Eram och ruinerna efter Persiens gamla huvudstad Persepolis som är en av resans höjdpunkter. Rundresan i Iran går vidare mot ökenstaden Yazd känd för sina många vindtorn, där vi bl.a. besöker Zoroastrikernas eldtempel och tystnadens torn. Vi åker vidare till Isfahan där vi ser Emamtorget, basaren, de vackra broarna över floden Zayandeh Rud och den Armeniska stadsdelen Djolfa med Vank katedralen. Vi avslutar vår resa i Teheran där vi besöker Shaens palats, Nationalmuseet, juvelmuseet och Golestanpalatset.

Passa på att följa med på Rosa Bussarnas spännande rundresa till Iran

Rundresa i Iran - NYHET

Avresa:2017-04-13
Hemresa:2017-04-27
Bokas senast:2017-01-31
Antal dagar:15 dagar
Pris:24.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
tiveden-01

Återträff i Tiveden

X

Årets återträff i Tiveden

Om du rest med Rosa Bussarna någon gång så är du hjärtligt välkommen till årets återträff i Tiveden. Under ett dygn (lördag-söndag) samlas vi och lever rosa buss-liv, äter tillsammans och har trevligt.

Du kan antingen åka till Tiveden med rosa buss som går från Stockholm och Göteborg eller ta dig dit på egen hand. Väl framme kan du välja mellan att bo i buss, stuga eller ombord på bussarna.

Dagarna fyller vi med roliga aktiviteter som femkamp, tipspromenad, zumbapass och annat skoj. Det finns även bastu och badtunna på plats samt en badbrygga vid en sjö som man både kan bada och paddla kajak i. Vi äter tillsammans och på kvällen är det uppträdande, dans och annat skoj.

Missa inte årets återträff – vi ses i Tiveden. 

Återträff i Tiveden

Avresa:2017-05-20
Hemresa:2017-05-21
Bokas senast:2017-05-07
Antal dagar:2 dagar
Pris:500 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Bild saknas

Lant17

X

Lant17

Avresa:2017-05-29
Hemresa:2017-06-01
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:4 dagar
Pris:10.500 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
sweden-rock-festival-05

Sweden Rock Festival

X För nionde året i rad åker Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival! Så packa tandborsten, ladda upp för fest och häng med oss när vi kör ner till Sölvesborg på en festivalresa som går helt i rockens tecken.

Sweden Rock Festival

Avresa:2017-06-07
Hemresa:2017-06-11
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:5 dagar
Pris:4.720 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
sol bad sommar frankrike strand

Spanien-Schweiz-NYHET!

X

Vacker bussresa från södra Spanien till Schweiz.

Välkommen ombord på en storslagen bussresa från Spanien till Schweiz. Vi inleder resan med flyg till Malaga som ligger på den spanska solkusten. Efter några dagar med sol och bad åker vi upp till bergen för att njuta av klimatet och vackra utsikter i Sierra Nevada. I dess nationalpark finns möjlighet till såväl klättring som cykling. Via Granada åker vi sedan tillbaka till kusten för att njuta av stränderna runt Benidorm. 

Bussresan fortsätter till Barcelona där vi kan strosa omkring på La Rambla och upptäcka stadens fantastiska arkitektur och dess statyer skapade av bland andra Antoni Gaudí och Salvador Dalí. Därefter åker vi över Pyrenéerna och stannar till i det lilla bergslandet Andorra innan vi rullar in i Frankrike. 

Rundresan stannar till vid Franska rivieran där du kan varva sol med läckra skaldjursmåltider i Nice på vår väg till Italien. I modehuvudstaden Milano kan du njuta av italienska delikatesser och passa på att besöka en av världens största katedraler. 

Resan fortsätter till Alperna och vi besöker vackra Liechtenstein innan vi når Schweiz och vår slutstation Zürich som bjuder på en vacker stadskärna där du även kan ta dig ett bad i kanalen Limmat om du vill svalka dig. 

Följ med Rosa Bussarna på en vacker sommarresa genom Europa. 

 

 

Spanien-Schweiz-NYHET!

Avresa:2017-06-16
Hemresa:2017-07-06
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:21 dagar
Pris:23.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
midsommar-på-åland-01

Midsommar på Åland

X

Fira midsommar på Åland med Rosa Bussarna!

Längtar du efter att komma bort på midsommar, umgås med andra och äta gott? Då är du välkommen ombord på Rosa Bussarnas midsommarresa till Åland.

Gemensamt åker vi buss och färja från Stockholm, via Grisslehamn, till Mariehamn för att göra Åland runt under midsommarhelgen. Vi lagar mat tillsammans, leker och dansar runt midsommarstången.

Åk med en vän eller kom själv och fira midsommar tillsammans med andra glada resenärer. Vi reser i sann rosa buss-anda, sover i eller på bussarna, hjälps åt att laga mat och ha roligt. Längtar du efter en minisemester, jordgubbar, sill och små grodor? Häng med vår rosa karavan till vårt grannland och fira!

Midsommar på Åland

Avresa:2017-06-22
Hemresa:2017-06-25
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:4 dagar
Pris:1.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
rundresa buss island

Island & Färöarna

X

Rundresa på coola Island och natursköna Färöarna

Följ med på ett storslaget äventyr som tar dig från Sverige, via Danmark till Färöarna. Vi rullar framåt i rosa bussar genom Norden och vi får upptäcka Färöarnas huvudstad Tórshavn där vi kan strosa omkring i det gamla tingområdet Tinganes eller göra en utflykt till Kirkjuböur. Vår resa fortsätter till Vestmanna där vi tar en båttur för att imponeras av den vackra kustlinjen, de massiva klipporna och det rika fågellivet. Vi har även tid att utforska andra delar av Färöarna som exempelvis vackra Gjógv. På väg till Eidi passerar vi även klippformationerna Risin och Kellingin (jätten och kärringen) innan vi går ombord på Norröna-färjan och fortsätter vår resa till Island.

Sommarresan till Island börjar i Seyðisfjörður där färjan lägger till. Därifrån åker vi till Húsavík där vi kan passa på att rida eller åka på valsafari. Äventyret fortsätter via Akureyri mot Reykjavik och på vägen stannar vi en natt på höglandet där vi njuter av de öde vidderna och bad i en varm naturlig källa. Innan vi når den isländska huvudstaden passar vi också på att besöka Golden Circle med dess sevärdheter Gullfoss, Geysir och Thingvellir.

I Reykjavik kan vi antingen njuta av staden och dess stora utbud av kultur och restauranger eller åka till Blå lagunen och bada. När vi åker vidare passerar vi vattenfall och vackra naturformationer som exempelvis glaciärsjön Jökulsárlón innan vi avrundar vårt isländska äventyr och tar färjan tillbaka till Danmark och vidare hem till Sverige.

 

Island & Färöarna

Avresa:2017-06-30
Hemresa:2017-07-16
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:17 dagar
Pris:24.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
träningsresa-till-kroatien-02

Kroatiska övärlden träningsresa

X

Följ med på härlig hälsoresa och kryssning i Kroatien

Vi erbjuder en härlig kryssning i Kroatien där vi har korsat träningsresor och hälsoresor. Fokus ligger på att må bra och träningen består i att efter en hälsosam frukost delta i lättare morgonpass med yoga, meditation, qigong, pilates och lustfylld dans. Resten av tiden under dagarna fyller du med besök i olika vackra hamnar, strosar längs gatorna, besöker någon kulturell sevärdhet eller slår dig ner på en mysig restaurang vid vattnet för att njuta av färsk fisk och andra lokala specialiteter.

Din resa till Kroatien börjar med flyg till Split och därifrån en kryssning med fartyg längs den sagolika dalmatinska kusten. Under en dag får du följa med på en avstickare till den vackra och orörda naturen på halvön Pelješac för ett uppfriskande dopp i någon av de gömda små vikarna. Du får även besöka Mljet och se de unika saltsjöarna i nationalparken. I en av sjöarna i parken ligger en ö belägen med ett kloster och en kyrka som är väl värda ett besök. Du kommer också få se världsarvsstaden Dubrovnik. Staden är mest känd för sin arkitektoniska skönhet och den nästan två kilometer långa ringmuren som omger staden. Under din hälsoresa besöker du också ön Sipan, den mysiga fiskebyn Trstenik och Kroatiens jetset-ö Hvar innan det blir dags att gå iland och flyga hemåt. 

Boka en inspirerande träningsresa till Kroatien idag!

Kroatiska övärlden träningsresa

Avresa:2017-07-01
Hemresa:2017-07-08
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:8 dagar
Pris:12.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
vandra inkaleden peru

Peru runt (sommar)-NYHET!

X

Sommar resa till Peru – äventyr, natur, kultur med rosa buss!

Följ med Rosa Bussarna på en vacker rundresa i Peru. Vi startar äventyret i Perus huvudstad Lima och därifrån åker vi till Ica där du kan prova på sandboarding bland sanddynerna. Resan fortsätter via Puerto Inca, Arequipa till Chivay för bad i varma källor. Rundresan går vidare till Cruz del Condor där du kan ha chans att få se kondorer flyga i Colca Canyon. 

Turen fortsätter till Titicacasjön där vi åker ut på vassöarna och besöker lokalbefolkningen innan vi åker vidare till Cusco för att påbörja vårt besök i Machu Picchu. Du kan själv välja om du vill vandra Inkaleden, åka tåg eller ta den äventyrliga Inca Jungle Trail till den berömda bergsstaden. Resan i Peru fortsätter sedan till de säregna Nascalinjerna innan resan avrundas i Lima. 

Missa inte ditt livs äventyr, följ med Rosa Bussarna till Sydamerika!

Peru runt (sommar)-NYHET!

Avresa:2017-07-03
Hemresa:2017-07-27
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:25 dagar
Pris:25.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
afrika-bergsgorillor-02-AR-2

Lilla bergsgorillaresan

X

Äventyrsresa med bergsgorillor i Rwanda

Följ med på en resa till Afrika som du sent kommer glömma. Med våra rosa bussar kan du åka med på ett äventyr till Rwanda och besöka bergsgorillorna i deras naturliga habitat. Ditt äventyr börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Här får du besöka Gisozi Memorial som är en viloplats för offren från folkmordet år 1994. Det är också ett intressant museum om folkmordet, händelseförloppet och bakgrunden.

På resan till Rwanda åker du vidare med bussen till Virungabergen i Ruhengeri för att göra dig redo att besöka bergsgorillorna. Tillsammans med en ”ranger” och en guide ger vi oss ut för att möta de stora och sällsamma djuren. Du kommer att få tillbringa cirka en timme med gorillorna på bara några meters håll. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt minne för livet.

Under bergsgorillaresan kommer du även ha möjlighet till andra aktiviteter i Ruhengeri innan det är dags att påbörja hemresan till Sverige. 

Lilla bergsgorillaresan är en del av resan Bergsgorillor i Rwanda & Uganda.


 

Lilla bergsgorillaresan

Avresa:2017-07-05
Hemresa:2017-07-13
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:9 dagar
Pris:25.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-bergsgorillor-safari-zanzibar-01-2

Bergsgorillor, Safari & Zanzibar

X

Safariresa i Afrika, bergsgorillor och besök på Zanzibar

Häng med våra rosa bussar på en resa i Afrika där vi hälsar på hos bergsgorillor i exotiska Rwanda och Uganda. Din äventyrsresa i Afrika börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Här får du besöka Gisozi Memorial som är en viloplats för offren från folkmordet år 1994. Det är också ett intressant museum om folkmordet, händelseförloppet och bakgrunden.

Safariresan fortsätter från Kigali till Virungabergen i Ruhengeri där vi ska besöka bergsgorillorna. Tillsammans med en ”ranger” och en guide ger vi oss ut för att möta de stora aporna ute i det vilda. Du kommer att få tillbringa cirka en timme med gorillorna på bara några meters håll. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt minne för livet. Safariresan går vidare in i Uganda till Lake Bunyonyi för sol och bad, sedan vidare till Mweya som ligger i Queen Elisabeth Park där vi har några sköna dagar fulla av vilda djur och actionäventyr.

Rundresan fortsätter till Kenya och Masai Mara där vi åker på safari i parken (har du tur kan du se The Big Five) och träffar massajerna. Men det är ändå inte slut på safari. Vi hinner även med att besöka Ngorongorokratern innan vi åker till Zanzibar för lata dagar i solen.

 

Bergsgorillor, Safari & Zanzibar

Avresa:2017-07-05
Hemresa:2017-08-09
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:36 dagar
Pris:47.800 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-bergsgorillor-01-ART-2

Bergsgorillor i Rwanda & Uganda

X

Spännande safariresa med bergsgorillor i Rwanda & Uganda 

Häng med på en safariresan till Afrika och besök bergsgorillorna i exotiska Rwanda. Äventyrsresan börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Här får du besöka Gisozi Memorial som är en viloplats för offren från folkmordet år 1994. Det är också ett intressant museum om folkmordet, händelseförloppet och bakgrunden.

Från Kigali fortsätter rundresan i Afrika till Virungabergen i Ruhengeri. Tillsammans med en ”ranger” och en guide ger vi oss ut för att möta bergsgorillor. Du kommer att få tillbringa cirka en timme med gorillorna på bara några meters håll. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt minne för livet. Safariresan går vidare in i Uganda vidare till Lake Bunyonyi för sol och bad, sedan vidare till Mweya som ligger i Queen Elisabeth Park där vi campar för natten. I parken får du följa med på safari för att se elefanter, vårtsvin och spännande fåglar. Du får också åka båt på Kazinga Channel. Här finns goda chanser att fotografera flodhästar, krokodiler, bufflar och elefanter som svalkar sig i vattnet. För den äventyrslystne finns det under resan möjlighet att prova forsränning på Nilen, köra fyrhjuling, rida och paddla kajak. De sista dagarna spenderar du inne i Jinja, strosandes omkring i byn eller så kan du besöka Nilens källa.

Följ med på en oförglömlig resa och besök bergsgorillorna! Du kan kombinera den här resan med resan Safari & Zanzibar. Vi har även bergsgorillaresan över jul och nyår

Bergsgorillor i Rwanda & Uganda

Avresa:2017-07-05
Hemresa:2017-07-23
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:19 dagar
Pris:31.800 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
midsommar-på-åland-01

Schweiz-Sverige-NYHET!

X

Välkommen ombord på en bussresa från Schweiz-Sverige. Resan inleds med flyg till Zürich, som bjuder på en vacker stadskärna där vi exempelvis kan ta ett svalkande bad i kanalen Limmat. Vi fortsätter till Tyskland och München där vi kan smaka på öl från mikrobryggerier eller shoppa lyxvaror på Maximilianstrasse.

Europaresan rullar vidare till vackra Österrike där vi får möjlighet att vandra i bergslandskapet kring sjön Wolfgangsee. Nästa stopp på resan är mysiga medeltidsstaden Cesky Krumlov i Tjeckien. Vandra i stadens historiska delar eller åk på en forsfärd eller cykeltur för att uppleva miljön kring den speciella staden.

På vår väg norrut gör vi ett stopp i vackra Prag innan vi tar oss tillbaka till Tyskland och äventyrsbadet Tropical Islands. Sol och bad väntar oss när vi tar oss till Polen och den populära kurorten Kolobrzeg. Härliga strandpromenader, roliga vattensporter, bad i Östersjön och god mat och dryck kan vi tillbringa slutet av resan med. Med färja tar vi oss sedan till Trelleborg och vidare därifrån till vår slutdestination Stockholm.

Schweiz-Sverige-NYHET!

Avresa:2017-07-06
Hemresa:2017-07-19
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:14 dagar
Pris:9.900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
boende camping gotland fårö

Weekendresa till Gotland

X

Följ med på en resa till Gotland i sommar!

Välkommen ombord på en intensiv och rolig resa med destination Gotland. Vi åker rosa buss från Stockholm till Nynäshamn där vi tar färjan över till den exotiska sommarön. Besöket rivstartar i Visby varifrån vi åker norrut för äventyr.

Via ett stopp i Slite, där man kan passa på att ta ett dopp om vädret tillåter, åker vi till Bläse kalkbruksmuseum för att unna oss en afton bland kalk och hav. Morgonen därpå fortsätter resan norrut via Fårösund till Fårö. Där besöker vi Sveriges största raukområde Digerhuvud innan vi landar på Sudersand sen eftermiddag. Vi stannar två nätter på Sudersand så att alla som vill hinner sola, bada, hyra cyklar och kanske besöka Kuten eller Ingmar Bergmans museum. 

Efter ett par nätter på Fårö rullar vi mot Visby igen men stannar för lunch på vägen. Framme i Visby finns tid för att strosa runt i staden, handla lokala souvenirer och besöka en ruin eller två. Dagen efter åker vi till färjan och påbörjar hemresan mot fastlandet. 

På paketresan till Gotland ingår turen med färja till och från ön, bussäventyr, allt boende och vissa måltider. Häng med Rosa Bussarna på ett roligt äventyr till Gotland.

Weekendresa till Gotland

Avresa:2017-07-13
Hemresa:2017-07-17
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:5 dagar
Pris:1.850 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
Malung 7 allsång

Dansbandsveckan i Malung

X Åk på premiärturen med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung! Packa tandborsten, putsa dansskorna och ladda upp för dans och häng med oss när vi kör till Malung på en festivalresa som går helt i dansens tecken.

Dansbandsveckan i Malung

Avresa:2017-07-18
Hemresa:2017-07-23
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:6 dagar
Pris:1.900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta