Filtrera resor på:
Kontinent

Typ av resaMånadFiltrera resor
tiveden-01

Återträff i Tiveden

X

Årets återträff i Tiveden

Om du rest med Rosa Bussarna någon gång så är du hjärtligt välkommen till årets återträff i Tiveden. Under ett dygn (lördag-söndag) samlas vi och lever rosa buss-liv, äter tillsammans och har trevligt.

Du kan antingen åka till Tiveden med rosa buss som går från Stockholm och Göteborg eller ta dig dit på egen hand. Väl framme kan du välja mellan att bo i buss, stuga eller ombord på bussarna.

Dagarna fyller vi med roliga aktiviteter som femkamp, tipspromenad, zumbapass och annat skoj. Det finns även bastu och badtunna på plats samt en badbrygga vid en sjö som man både kan bada och paddla kajak i. Vi äter tillsammans och på kvällen är det uppträdande, dans och annat skoj.

Missa inte årets återträff – vi ses i Tiveden. 

Återträff i Tiveden

Avresa:2017-05-20
Hemresa:2017-05-21
Bokas senast:2017-05-12
Antal dagar:2 dagar
Pris:500 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
Bild saknas

Lant17

X

Lant17

Avresa:2017-05-29
Hemresa:2017-06-01
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:4 dagar
Pris:10.500 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
sweden-rock-festival-05

Sweden Rock Festival

X För nionde året i rad åker Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival! Så packa tandborsten, ladda upp för fest och häng med oss när vi kör ner till Sölvesborg på en festivalresa som går helt i rockens tecken.

Sweden Rock Festival

Avresa:2017-06-07
Hemresa:2017-06-11
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:5 dagar
Pris:4.720 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
sol bad sommar frankrike strand

Spanien-Schweiz-NYHET!

X

Vacker bussresa från södra Spanien till Schweiz.

Välkommen ombord på en storslagen bussresa från Spanien till Schweiz. Vi inleder resan med flyg till Malaga som ligger på den spanska solkusten. Efter några dagar med sol och bad åker vi upp till bergen för att njuta av klimatet och vackra utsikter i Sierra Nevada. I dess nationalpark finns möjlighet till såväl klättring som cykling. Via Granada åker vi sedan tillbaka till kusten för att njuta av stränderna runt Benidorm. 

Bussresan fortsätter till Barcelona där vi kan strosa omkring på La Rambla och upptäcka stadens fantastiska arkitektur och dess statyer skapade av bland andra Antoni Gaudí och Salvador Dalí. Därefter åker vi över Pyrenéerna och stannar till i det lilla bergslandet Andorra innan vi rullar in i Frankrike. 

Rundresan stannar till vid Franska rivieran där du kan varva sol med läckra skaldjursmåltider i Nice på vår väg till Italien. I modehuvudstaden Milano kan du njuta av italienska delikatesser och passa på att besöka en av världens största katedraler. 

Resan fortsätter till Alperna och vi besöker vackra Liechtenstein innan vi når Schweiz och vår slutstation Zürich som bjuder på en vacker stadskärna där du även kan ta dig ett bad i kanalen Limmat om du vill svalka dig. 

Följ med Rosa Bussarna på en vacker sommarresa genom Europa. 

 

 

Spanien-Schweiz-NYHET!

Avresa:2017-06-16
Hemresa:2017-07-06
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:21 dagar
Pris:23.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
midsommar-på-åland-01

Midsommar på Åland

X

Fira midsommar på Åland med Rosa Bussarna!

Längtar du efter att komma bort på midsommar, umgås med andra och äta gott? Då är du välkommen ombord på Rosa Bussarnas midsommarresa till Åland.

Gemensamt åker vi buss och färja från Stockholm, via Grisslehamn, till Mariehamn för att göra Åland runt under midsommarhelgen. Vi lagar mat tillsammans, leker och dansar runt midsommarstången.

Åk med en vän eller kom själv och fira midsommar tillsammans med andra glada resenärer. Vi reser i sann rosa buss-anda, sover i eller på bussarna, hjälps åt att laga mat och ha roligt. Längtar du efter en minisemester, jordgubbar, sill och små grodor? Häng med vår rosa karavan till vårt grannland och fira!

Midsommar på Åland

Avresa:2017-06-22
Hemresa:2017-06-25
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:4 dagar
Pris:1.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
rundresa buss island

Island & Färöarna

X

Rundresa på coola Island och natursköna Färöarna

Följ med på ett storslaget äventyr som tar dig från Sverige, via Danmark till Färöarna. Vi rullar framåt i rosa bussar genom Norden och vi får upptäcka Färöarnas huvudstad Tórshavn där vi kan strosa omkring i det gamla tingområdet Tinganes eller göra en utflykt till Kirkjuböur. Vår resa fortsätter till Vestmanna där vi tar en båttur för att imponeras av den vackra kustlinjen, de massiva klipporna och det rika fågellivet. Vi har även tid att utforska andra delar av Färöarna som exempelvis vackra Gjógv. På väg till Eidi passerar vi även klippformationerna Risin och Kellingin (jätten och kärringen) innan vi går ombord på Norröna-färjan och fortsätter vår resa till Island.

Sommarresan till Island börjar i Seyðisfjörður där färjan lägger till. Därifrån åker vi till Húsavík där vi kan passa på att rida eller åka på valsafari. Äventyret fortsätter via Akureyri mot Reykjavik och på vägen stannar vi en natt på höglandet där vi njuter av de öde vidderna och bad i en varm naturlig källa. Innan vi når den isländska huvudstaden passar vi också på att besöka Golden Circle med dess sevärdheter Gullfoss, Geysir och Thingvellir.

I Reykjavik kan vi antingen njuta av staden och dess stora utbud av kultur och restauranger eller åka till Blå lagunen och bada. När vi åker vidare passerar vi vattenfall och vackra naturformationer som exempelvis glaciärsjön Jökulsárlón innan vi avrundar vårt isländska äventyr och tar färjan tillbaka till Danmark och vidare hem till Sverige.

 

Island & Färöarna

Avresa:2017-06-30
Hemresa:2017-07-16
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:17 dagar
Pris:24.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
träningsresa-till-kroatien-02

Kroatiska övärlden träningsresa

X

Följ med på härlig hälsoresa och kryssning i Kroatien

Vi erbjuder en härlig kryssning i Kroatien där vi har korsat träningsresor och hälsoresor. Fokus ligger på att må bra och träningen består i att efter en hälsosam frukost delta i lättare morgonpass med yoga, meditation, qigong, pilates och lustfylld dans. Resten av tiden under dagarna fyller du med besök i olika vackra hamnar, strosar längs gatorna, besöker någon kulturell sevärdhet eller slår dig ner på en mysig restaurang vid vattnet för att njuta av färsk fisk och andra lokala specialiteter.

Din resa till Kroatien börjar med flyg till Split och därifrån en kryssning med fartyg längs den sagolika dalmatinska kusten. Under en dag får du följa med på en avstickare till den vackra och orörda naturen på halvön Pelješac för ett uppfriskande dopp i någon av de gömda små vikarna. Du får även besöka Mljet och se de unika saltsjöarna i nationalparken. I en av sjöarna i parken ligger en ö belägen med ett kloster och en kyrka som är väl värda ett besök. Du kommer också få se världsarvsstaden Dubrovnik. Staden är mest känd för sin arkitektoniska skönhet och den nästan två kilometer långa ringmuren som omger staden. Under din hälsoresa besöker du också ön Sipan, den mysiga fiskebyn Trstenik och Kroatiens jetset-ö Hvar innan det blir dags att gå iland och flyga hemåt. 

Boka en inspirerande träningsresa till Kroatien idag!

Kroatiska övärlden träningsresa

Avresa:2017-07-01
Hemresa:2017-07-08
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:8 dagar
Pris:12.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
vandra inkaleden peru

Peru runt (sommar)-NYHET!

X

Sommar resa till Peru – äventyr, natur, kultur med rosa buss!

Följ med Rosa Bussarna på en vacker rundresa i Peru. Vi startar äventyret i Perus huvudstad Lima och därifrån åker vi till Ica där du kan prova på sandboarding bland sanddynerna. Resan fortsätter via Puerto Inca, Arequipa till Chivay för bad i varma källor. Rundresan går vidare till Cruz del Condor där du kan ha chans att få se kondorer flyga i Colca Canyon. 

Turen fortsätter till Titicacasjön där vi åker ut på vassöarna och besöker lokalbefolkningen innan vi åker vidare till Cusco för att påbörja vårt besök i Machu Picchu. Du kan själv välja om du vill vandra Inkaleden, åka tåg eller ta den äventyrliga Inca Jungle Trail till den berömda bergsstaden. Resan i Peru fortsätter sedan till de säregna Nascalinjerna innan resan avrundas i Lima. 

Missa inte ditt livs äventyr, följ med Rosa Bussarna till Sydamerika!

Peru runt (sommar)-NYHET!

Avresa:2017-07-03
Hemresa:2017-07-27
Bokas senast:2017-04-30
Antal dagar:25 dagar
Pris:25.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
afrika-bergsgorillor-02-AR-2

Lilla bergsgorillaresan

X

Äventyrsresa med bergsgorillor i Rwanda

Följ med på en resa till Afrika som du sent kommer glömma. Med våra rosa bussar kan du åka med på ett äventyr till Rwanda och besöka bergsgorillorna i deras naturliga habitat. Ditt äventyr börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Här får du besöka Gisozi Memorial som är en viloplats för offren från folkmordet år 1994. Det är också ett intressant museum om folkmordet, händelseförloppet och bakgrunden.

På resan till Rwanda åker du vidare med bussen till Virungabergen i Ruhengeri för att göra dig redo att besöka bergsgorillorna. Tillsammans med en ”ranger” och en guide ger vi oss ut för att möta de stora och sällsamma djuren. Du kommer att få tillbringa cirka en timme med gorillorna på bara några meters håll. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt minne för livet.

Under bergsgorillaresan kommer du även ha möjlighet till andra aktiviteter i Ruhengeri innan det är dags att påbörja hemresan till Sverige. 

Lilla bergsgorillaresan är en del av resan Bergsgorillor i Rwanda & Uganda.


 

Lilla bergsgorillaresan

Avresa:2017-07-05
Hemresa:2017-07-12
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:8 dagar
Pris:25.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-bergsgorillor-safari-zanzibar-01-2

Bergsgorillor, Safari & Zanzibar

X

Safariresa i Afrika, bergsgorillor och besök på Zanzibar

Häng med våra rosa bussar på en resa i Afrika där vi hälsar på hos bergsgorillor i exotiska Rwanda och Uganda. Din äventyrsresa i Afrika börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Här får du besöka Gisozi Memorial som är en viloplats för offren från folkmordet år 1994. Det är också ett intressant museum om folkmordet, händelseförloppet och bakgrunden.

Safariresan fortsätter från Kigali till Virungabergen i Ruhengeri där vi ska besöka bergsgorillorna. Tillsammans med en ”ranger” och en guide ger vi oss ut för att möta de stora aporna ute i det vilda. Du kommer att få tillbringa cirka en timme med gorillorna på bara några meters håll. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt minne för livet. Safariresan går vidare in i Uganda till Lake Bunyonyi för sol och bad, sedan vidare till Mweya som ligger i Queen Elisabeth Park där vi har några sköna dagar fulla av vilda djur och actionäventyr.

Rundresan fortsätter till Kenya och Masai Mara där vi åker på safari i parken (har du tur kan du se The Big Five) och träffar massajerna. Men det är ändå inte slut på safari. Vi hinner även med att besöka Ngorongorokratern innan vi åker till Zanzibar för lata dagar i solen.

 

Bergsgorillor, Safari & Zanzibar

Avresa:2017-07-05
Hemresa:2017-08-09
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:36 dagar
Pris:47.800 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-bergsgorillor-01-ART-2

Bergsgorillor i Rwanda & Uganda

X

Spännande safariresa med bergsgorillor i Rwanda & Uganda 

Häng med på en safariresan till Afrika och besök bergsgorillorna i exotiska Rwanda. Äventyrsresan börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Här får du besöka Gisozi Memorial som är en viloplats för offren från folkmordet år 1994. Det är också ett intressant museum om folkmordet, händelseförloppet och bakgrunden.

Från Kigali fortsätter rundresan i Afrika till Virungabergen i Ruhengeri. Tillsammans med en ”ranger” och en guide ger vi oss ut för att möta bergsgorillor. Du kommer att få tillbringa cirka en timme med gorillorna på bara några meters håll. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt minne för livet. Safariresan går vidare in i Uganda vidare till Lake Bunyonyi för sol och bad, sedan vidare till Mweya som ligger i Queen Elisabeth Park där vi campar för natten. I parken får du följa med på safari för att se elefanter, vårtsvin och spännande fåglar. Du får också åka båt på Kazinga Channel. Här finns goda chanser att fotografera flodhästar, krokodiler, bufflar och elefanter som svalkar sig i vattnet. För den äventyrslystne finns det under resan möjlighet att prova forsränning på Nilen, köra fyrhjuling, rida och paddla kajak. De sista dagarna spenderar du inne i Jinja, strosandes omkring i byn eller så kan du besöka Nilens källa.

Följ med på en oförglömlig resa och besök bergsgorillorna! Du kan kombinera den här resan med resan Safari & Zanzibar. Bergsgorillaresan med kod ARU17c går över jul och nyår klicka för att se den resebeskrivningen! Den går inte att kombinera med Safari & Zanzibar. 

Bergsgorillor i Rwanda & Uganda

Avresa:2017-07-05
Hemresa:2017-07-23
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:19 dagar
Pris:31.800 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
midsommar-på-åland-01

Schweiz-Sverige-NYHET!

X

Välkommen ombord på en bussresa från Schweiz-Sverige. Resan inleds med flyg till Zürich, som bjuder på en vacker stadskärna där vi exempelvis kan ta ett svalkande bad i kanalen Limmat. Vi fortsätter till Tyskland och München där vi kan smaka på öl från mikrobryggerier eller shoppa lyxvaror på Maximilianstrasse.

Europaresan rullar vidare till vackra Österrike där vi får möjlighet att vandra i bergslandskapet kring sjön Wolfgangsee. Nästa stopp på resan är mysiga medeltidsstaden Cesky Krumlov i Tjeckien. Vandra i stadens historiska delar eller åk på en forsfärd eller cykeltur för att uppleva miljön kring den speciella staden.

På vår väg norrut gör vi ett stopp i vackra Prag innan vi tar oss tillbaka till Tyskland och äventyrsbadet Tropical Islands. Sol och bad väntar oss när vi tar oss till Polen och den populära kurorten Kolobrzeg. Härliga strandpromenader, roliga vattensporter, bad i Östersjön och god mat och dryck kan vi tillbringa slutet av resan med. Med färja tar vi oss sedan till Trelleborg och vidare därifrån till vår slutdestination Stockholm.

Schweiz-Sverige-NYHET!

Avresa:2017-07-06
Hemresa:2017-07-19
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:14 dagar
Pris:9.900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
boende camping gotland fårö

Weekendresa till Gotland

X

Följ med på en resa till Gotland i sommar!

Välkommen ombord på en intensiv och rolig resa med destination Gotland. Vi åker rosa buss från Stockholm till Nynäshamn där vi tar färjan över till den exotiska sommarön. Besöket rivstartar i Visby varifrån vi åker norrut för äventyr.

Via ett stopp i Slite, där man kan passa på att ta ett dopp om vädret tillåter, åker vi till Bläse kalkbruksmuseum för att unna oss en afton bland kalk och hav. Morgonen därpå fortsätter resan norrut via Fårösund till Fårö. Där besöker vi Sveriges största raukområde Digerhuvud innan vi landar på Sudersand sen eftermiddag. Vi stannar två nätter på Sudersand så att alla som vill hinner sola, bada, hyra cyklar och kanske besöka Kuten eller Ingmar Bergmans museum. 

Efter ett par nätter på Fårö rullar vi mot Visby igen men stannar för lunch på vägen. Framme i Visby finns tid för att strosa runt i staden, handla lokala souvenirer och besöka en ruin eller två. Dagen efter åker vi till färjan och påbörjar hemresan mot fastlandet. 

På paketresan till Gotland ingår turen med färja till och från ön, bussäventyr, allt boende och vissa måltider. Häng med Rosa Bussarna på ett roligt äventyr till Gotland.

Weekendresa till Gotland

Avresa:2017-07-13
Hemresa:2017-07-17
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:5 dagar
Pris:1.850 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
Malung 7 allsång

Dansbandsveckan i Malung

X Åk på premiärturen med Rosa Bussarna till Dansbandsveckan i Malung! Packa tandborsten, putsa dansskorna och ladda upp för dans och häng med oss när vi kör till Malung på en festivalresa som går helt i dansens tecken.

Dansbandsveckan i Malung

Avresa:2017-07-18
Hemresa:2017-07-23
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:6 dagar
Pris:1.900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
afrika-elefanter-2 SAFARI

Safari & Zanzibar

X

Safariresa till Afrika + besök på Zanzibar

Unna dig en fantastisk resa till Afrika som inleds i Nairobi, Kenya. Därifrån tar vi oss till safariparken Masai Mara. Under två dagar åker vi omkring i safariparken och har chans att få se The Big Five. På resan besöker vi även en massajby innan vi åker söderut.

I närheten av Karatu besöker vi Ngorongorokratern som ibland kallas för Edens lustgård. I den nedsjunkna kratern finns ett stort djurliv och besöket ger dig en safariupplevelse utöver det vanliga.

Resan i Afrika fortsätter till Dar el Salaam och därifrån åker vi vidare till Zanzibar. Först har vi några dagar i Stone Town där vi kan vandra i stadens gränder, besöka fiskmarknad eller åka på utflykt till Prison Island och titta på jättesköldpaddor. Safariresan i Afrika avslutas med några dagar på en vacker kustresort där du kan ta en drink i solnedgången och njuta av havet och de kritvita stränderna. Missa inte en av Rosa Bussarnas mest populära resor!

Den här resan går även som jul och nyårsresa.

Safari & Zanzibar

Avresa:2017-07-23
Hemresa:2017-08-09
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:18 dagar
Pris:27.900 kr Färre än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
vandringsresa sverige

Vandringsresa till Kebnekaise

X

Vandringsresa till Lappland – bestiga Kebnekaise

Utmana dig i sommar och följ med på en resa till norra Sverige där vi gemensamt bestiger landets högsta berg Kebnekaise.

Med buss åker vi från Stockholm till Höga kusten och njuter av att besöka Skuleberget som bjuder på rolig vandring och fin utsikt. Resan till Kebnekaise fortsätter sedan till Kiruna där vi passar på att besöka dess gruva innan vi påbörjar vandringen till Fjällstationen. Under tre dygn bor vi på Kebnekaise fjällstation så att du hinner bestiga Kebnekaise och även unna dig andra vandringsleder i närheten.

Vandringsresan fortsätter när vi går tillbaka till Nikkaluokta för att sedan åka till Pite Havsbad för ett par dagar sol och bad. Sommarresan avslutas med ett besök i Njurunda, Rosa Bussarnas födelseplats, innan vi återvänder till Stockholm.

Vandringsresa till Kebnekaise

Avresa:2017-07-28
Hemresa:2017-08-06
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:10 dagar
Pris:10.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta
fjällmarathon 1

Fjällresa till Åre

X

Nu åker Rosa Bussarna till Åre, Jämtland!

En resa för dig som vill vandra eller springa i fjällen. Vi har valt en period när fjällen är som vackrast och just under de här dagarna har Årefjällen extra mycket att erbjuda. Till exempel pågår Fjällmaratonveckan med flera tusen deltagare i Årefjällen.

Resan startar den 2 augusti från Stockholm och i rosa buss rullar vi uppåt till Jämtland och stannar två dagar i Åre vid Åre-Holiday Club och två dagar i Trilllevallen innan vi vänder tillbaka igen. 

Programmet är anpassat så att det passar dig som vill vandra eller springa i bergsmiljö och kanske testa på någon av tävlingarna. Du kommer att få möjlighet att uppleva nya stigar med löparskor eller vandringskängor och du väljer själv tempo och aktiviteter.

En av dagsetapperna kan vara att runda Åreskutan, 25 km vandring, en speciell upplevelse. En annan etapp kan vara att ta sig över det legendariska Ridvadet i Ottsjö.

Salomon kommer finnas på plats för att visa upp sina trailrunningskor och du kommer även få möjlighet att testa skor. Salomon erbjuder alla deltagare 20% rabatt. 

Häng med på en aktiv resa, vi har vaskat fram de bästa guldkornen ur Årefjällens rika utbud.

 

 

Fjällresa till Åre

Avresa:2017-08-02
Hemresa:2017-08-06
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:5 dagar
Pris:3.950 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
resa afrika safari tips bestiga kilimanjaro

Kilimanjaro-Ny resrutt

X

Erövra Kilimanjaro

Utmana dig själv och följ med Rosa Bussarna när vi bestiger Kilimanjaro. Äventyrsresan börjar med flyg från Sverige till Kilimanjaro Airport och vidare till hotellet vid bergets fot.

Tillsammans med bärare och guider påbörjar vi vandringen och efter några dagar når vi (förhoppningsvis) äntligen Uhuru Peak. Efter vi bestigit Kilimanjaro tar vi oss neråt för en efterlängtad dusch innan hemresan till Sverige påbörjas.

Företaget och dess bärare vi använder på Kilimanjaro är medlemmar i http://www.kiliporters.org/index.php

 

Kilimanjaro-Ny resrutt

Avresa:2017-08-16
Hemresa:2017-08-26
Bokas senast:2017-05-31
Antal dagar:11 dagar
Pris:31.900 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
europa-ullared-2-02

Ullared

X Shoppingsugen? Vill du hitta roliga och framför allt billiga kläder och prylar? Då ska du följa med Rosa Bussarna när vi drar ner till Ullared för lite sensommarshopping. Passa på att shoppa kläder inför hösten, skolstarten, vintern eller kommande resan med Rosa Bussarna, boka in dig idag!

Ullared

Avresa:2017-08-18
Hemresa:2017-08-20
Bokas senast:2017-06-18
Antal dagar:3 dagar
Pris:950 kr Mer än 5 platser kvar
Till resan Snabbfakta
japan-04

Transsibiriska järnvägen till Nordkorea & Japan

X

Resa med transsibiriska järnvägen till Nordkorea och Japan 

Vi erbjuder resor till Kina, Nordkorea, Sydkorea och Japan med ett stopp i Mongoliet längs vägen. Alla resor inleds på transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing i Kina. Du kan välja mellan att boka ett resepaket där du får resa vidare till Sydkorea och Japan eller att resa till Nordkorea och sedan vidare till Sydkorea.

De varierande resepaketen bjuder på olika spännande upplevelser som exempelvis ett stopp i Mongoliet för några dagar på den mongoliska stäppen. Där övernattar vi i mongolisk hydda/tält och har möjlighet att rida på mongoliska hästar. I Kina och Beijing besöker vi den Kinesiska muren och du får möjlighet att se Sommarpalatset och Himmelska fridens torg. Reser du vidare till Sydkorea och Japan besöker du först hypermoderna Seoul och får sedan chansen att uppleva Japan genom Hiroshima, templen i Kyoto och slutligen den dynamiska huvudstaden Tokyo. En annorlunda upplevelse väntar dig om du väljer att resa till Nordkorea. Den strikta regimen reglerar vårt besök och från att vi landat i Pyongyang åtföljs vi av två guider och övervakare då vi får se triumfbågen, krigsmuseet, besöka en skola, ett sjukhus och Kim II Sungs mausoleum. Vi kommer också få pröva att sova en natt på traditionellt nordkoreanskt sätt, det vill säga direkt på mattor på golvet. Oavsett vilken resa genom Asien du väljer, så kommer det bli en oförglömlig upplevelse!

Följ med oss på äventyr österut! För mer information om de olika resorna och för att boka, se nedan.

Transsibiriska järnvägen till Nordkorea & Japan

Avresa:2017-08-26
Hemresa:2017-10-02
Bokas senast:2016-07-31
Antal dagar:38 dagar
Pris:56.900 kr Ring innan du bokar!
Till resan Snabbfakta